Új hozzászólás Aktív témák
-
szilva01
őstag
A nézet csak szokatlan! Én is játszok vele, de csak az első 1-2 órában volt zavaró, utána megszoktam!
-
tome.jr
addikt
Nehéz volt megszokni az irányítást, de aztán működött. Szerintem nem rossz a nézet.
-
TazLeacher
nagyúr
Attól, hogy béna vagy nem a játék a sz@r. Már egy-két ember végigtolta, és semmi bajuk nem volt vele. Vagy ők a kivételes tehetségek, vagy...
Re hír: inkább azzal foglalkoztak volna a demó heggesztése helyett, hogy ne őrüljön meg a játék, ha valami irányító eszköz rá van dugva a gépre...
-
Syrano
tag
A 22"-os wide monitoron teljesen jól játszható.
-
Siera
senior tag
majd eldöntöm,hogy kell-e az egész
-
eddie17
addikt
Lego Batman demó is kb másfél hónappal a megjelenés után jött.
-
cannibal
senior tag
Jöjjön csak
Biztos nem ugy fogy a game ahogy várták
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera - eladva luna19, értékelésre vár
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest