- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klara_
őstag
válasz
bogdanypeter #29 üzenetére
Xiaomiban is bele tartozhatna a sok esetben nem kategoriaba, neha nemi igennel...
-
Simid
senior tag
válasz
bogdanypeter #10 üzenetére
Nem rendeltem még onnan, így nem tudok biztosat mondani, de mivel EUból szállítanak így nincs. Fórumok alapján többen rendeltek már onnan és valóban nincs semmi egyéb költség.
Van még pár ilyen EUból szállítós oldal, de ezeknél mindig kérdéses, hogy mikor lesz elérhető a cucc. Illetve - értelemszerűen - valamivel drágábbak is.
-
válasz
bogdanypeter #5 üzenetére
Én megvettem volna a helyedben a Prime-ot, mert a fémen kívül sok változás nem lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged