- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
derive
senior tag
válasz
Hieronymus #32 üzenetére
Azert ha a hardver azonos, nagysagrendi kulonbsegek nincsenek a ket gep kozott. Azonos SoC, ugyanannyi RAM es ROM. Ha csak az Intel driverek nem fejlodtek 6 honap alatt ~200%ot.
A kulonbseg kb a kamera/mikrofon/hangszoro/osszeszereles minosegeben, a disztributor halozat jussaban meg az AFAban keresendo. A kinaiakat meg nem kell lenezni, mert hardveresen agyonverik a nyugati markakat, itt meg a szoftver is alajuk van tolva.ui: Viszont Lolipoppal azota is nagyon popecul megy.
-
derive
senior tag
válasz
Hieronymus #27 üzenetére
Hmm, okes, nekem is volt kinai tabletem hasonlo osszetetellel (kemeny 80 euroert), node az meg frissen telepitve is tetulassu volt.
-
válasz
Hieronymus #27 üzenetére
Én se értem itt sokak értetlenkedését, ez a proci simán jó. FullHD-ra is.
-
törölt tag
válasz
Hieronymus #24 üzenetére
Oké, a márkában tévedtem.
Kit érdekel a 4K jelenleg (nincs Magyarországon TV adó sem ami 4K-ban sugározna, sőt a legtöbb adó SD-ben megy, de még az HBO GO is FHD-ban megy)? Megjegyzem ezen a cuccon (amin a FHD is luxus) még érdekesebb eredményt hozhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest