- Yettel topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
"De amúgy miféle fejlődést várunk ebben a szegmensben?"
Végülis jah, jó volt a 386 is, űrhajók is mentek vele, minek erősebb...
2016-ban szvsz egy desktop OS mellé alapnak kéne lennie a 4 GB RAM-nak, de legalább opcionálisnak. Lassan egy középkategóriás droidos tablet vagy akár telefon is beelőzi ezt az egyhelybentopogást, amit a Windowsos tabletpiac művel. -
NandoXXL
senior tag
Ettől még egy reinkarnálódott netbook szinten marad minden, mondhatsz amit akarsz. Mondjuk ha Te beszéltél volna rá a Switch 10-re, megmondtam volna hogy nem mondtál igazat, így csak én voltam a hülye hogy hittem a népmesékben (pl.: PH tesztek). Persze a szomszéd srác még a Core 2 idejében is PIII-al tolta, mert jó az (persze XP kellett rá, jó kevés memóriával), így elhiszem hogy sok embernek megfelel ez a sok haszontalan dolog
-
"De amúgy miféle fejlődést várunk ebben a szegmensben?"
Semmit.
Úgy néz ki, hogy ezt a vonalat dobta az Intel.(#29) derive: volt kinai tabletem hasonlo osszetetellel (kemeny 80 euroert), node az meg frissen telepitve is tetulassu volt.
Azért ne vedd egy kalap alá, a kínai gyárak selejtjéből barkácsolt gépeket, a minőségi ellenőrzésen átment és megtervezett gépekkel.
-
.mf
veterán
"2013-ban hol voltak ilyen vasak?
Ezt a SoC-ot 2016 elején mutatták be..."
Az x5-Z8350 az x5-Z8300-től (2015 Q2-es) annyiban különbözik, hogy kicsit növelték a turbó-órajelét, valamint kiszedték azt a kiskaput, amit sok kis kínai gyártó használt ki, hogy a gyárilag specifikált 2 GB max RAM helyett 4 GB-ot is kezelt. A procimag azonban ugyanarra a Silvermontra alapoz, ami az Atom Z37xx-szériában (Bay Trail) is volt, amik 2013 Q3-ban jelentek meg először; s volt köztük olyan, ami magasabb órajelű, tehát prociban erősebb volt. Tehát 2013 igenis voltak ilyen vasak.
Pwnd.S továbbra is (mivel az értő olvasás úgy látom elsőre nem sikerült): nem a proci típusát firtattam (arra egy szavam sem volt), hanem a 2 GB RAM-ot.
-
törölt tag
Oké, de ezt a Nexus 7 II (2013) táblagépem is leveri. Amivel egyetlen gond, hogy nem adják ki rá hivatalosan az Android 7.0-t. Amúgy ennek az Acer táblagépnek plusz egy előnye lenne a 10", de tényleg nem ilyen felbontással.
(#20) derive: Ezért használjuk a lemezkarbantartót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Gyúrósok ide!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest