- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
Topikgazda
válasz
bakelitlemez #515 üzenetére
Én az Alzaval szemben is inkább az amazonról vennék. Garijuk mindennél jobb.
Egy kinti ismerős és már 349 is..
De egyébként igazad lehet. -
Blamazs
senior tag
válasz
bakelitlemez #488 üzenetére
Autheticator nem kiabált miatta eddig.
MC Pite: hétvégén megcsinálom az öszehasonlító mérést csak ahhoz á kell tegyem a sim kártyát. Meg át kell néznem a beállításokat, 2g hivás , wifi hivás kell nemkell..... -
unyadavid
senior tag
válasz
bakelitlemez #483 üzenetére
Hello,
én gyári állapotban használom a készüléket vodafone hálózaton. Jelenleg nagyrészt Budapest néha vidék, de eddig ammerre jártam nem volt semmilyen problémám a hálózattal, így számomra teljesen használható és szuper a készülék. Ez így lehet nem könnyíti meg a döntést, csak gondoltam legyen egy 'pozitív' visszajelzés is.
-
Blamazs
senior tag
válasz
bakelitlemez #483 üzenetére
Ha rám hallgatsz nem veszed meg. Lehet én élek rossz helyen sőr biztos, de ahol Mi 11 Lite gond nélkül ment lakásban ezen folyamatosan megszakad a hívás. Én személy szerint megbántam, pedig nagyon jó telefon lenne. Nem támogatott, nagy kompromisszumok árán használható beszélgetésre. Root után meg küzhetsz a banki appal, meg más egyéb kiabál a root miatt. Aztán jönnek a havi frissítések. Pont ami előnye lenne a root azt veszi el tőled. Ez szigorúan az én véleményem, a tapasztalataim alapján, sokaknak bejön. De én tényleg használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iOS alkalmazások
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kerékpársportok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest