- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
Persze, friss minden, nekem aod sincs, de minden be van kapcsolva azon kívül. Mint mondtam, nappal tökéletes a fogyasztása, pedig akkor még meg is van nyitva minden rajta, az egy napot még így is simán kibírja, egy 10%-os merüléssel én is kibékülnék, de így azért sok a 20+. Én nem appra gondolok mert olvastam a google fórumot is és ott is azt írták, hogy mindent kilőttek, mégis merült+google is írta, hogy tudnak róla... Megnéztem részletesen az akksikezelőt és éjszaka csak és kizárólag Telefon-tétlen, wifi és mobilhálózat van benne, 90-10-10%-al és merült mint a titanic. Repülőgép módban csak Telefon-tétlen van egymagában a listában és reggelre 3% merülés. Néztem routerben a forgalmat, a pixel 15-20 KB-ot forgalmaz éjszaka óránként, ha semmit nem kapcsolok ki. Hálózat és internet menüpontban van egy adaptiv kapcsolódás beállítás, azt ma estére kinyomom, hátha az élesztgeti.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Tensor lapkával, 449 dollárért.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest