- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strabonyec
csendes tag
Külföldi fórumon olvastam, hogy pl ha sokat kamerázol, akkor melegszik és elkezd laggolni. Gondok voltak pl. telefonálás közben, hogy megszakította a beszélgetést. De sokszor amit kinti fórumokon írnak el kell osztani 100-zal, illetve ezért is írtam ide, hogy meghallgassam (olvassam) a hazai tapasztalatokat.
Még annyi ami nekem fontos lenne, hogy sokat bicajozom és kibírjon egy napot zenehallgatással és egy kis navival. Poco F4-nél az akksi meggyőző, de ugye ott a proci miatt is kell a nafta mögé, P6a akksijárol szintén azt találtam, hogy egész jó, de nem azok mellett a kondíciók mellett tesztelték, amikkel én használnám.
Az hogy a modem gyenge, nem is értem, nem veszi rendesen a WiFi-t vagy mi a manó ? -
winbox
senior tag
Nálam navigáció közben sincs semmi komolyabb melegedés, android autóval sokat megyek, így végig vezetéken az autóra van dugva, semmi extra, meg ilyenkor milyen telefon nem melegedne? GPS-t sem dobta el még egyszer sem. Egyben van a telefon nagyon. Én maradok is rooton vele, ha jön a márciusi stabil, nem akarom újra belakni, túl jó
Új hozzászólás Aktív témák
ma Tensor lapkával, 449 dollárért.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ukrajnai háború
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest