Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
JokerMaffia #1024 üzenetére
Megmondták, hogy csak a 8GB ROM-mal rendelkező készülékek kapják meg, mert a 4-eseken nem fér el a rendszer.
Ennyi. -
simongab
senior tag
válasz
JokerMaffia #989 üzenetére
Viszont ma meg behasalt a bal oldala a jack kimenetnek
-
simongab
senior tag
válasz
JokerMaffia #985 üzenetére
Nekem ez nem jön össze, nincsenek ilyen menüpontok
-
G viktor
tag
válasz
JokerMaffia #957 üzenetére
Üzemidő szerintem nem nagyon változott, alkalmazások is ugyan úgy mennek mind eddig.
Most kaptam megint egy frissítést, az szerintem már a win10. De nagyon lassan csinálja és már 3*-ra próbálom mert a végén mindig valami hibát ír.
-
simongab
senior tag
válasz
JokerMaffia #926 üzenetére
Űgy tűnik nem
http://www.conceiva.com/downloads/default.asp
-
patya276
csendes tag
válasz
JokerMaffia #922 üzenetére
Nekem is elkezdtek rendesen jönni az értesítések frissítés nélkül.
És a takarékos üzemmód rendesen volt beállítva előtte is és azóta is.
-
bibalint
csendes tag
válasz
JokerMaffia #910 üzenetére
Köszi, nekem sajnos nem akarta elindítani a frissítést, úgyhogy az lett a megoldás, hogy telefon visszaállítása alaphelyzetbe, majd nem jelentkeztem be LIVE ID-val, hanem lefrissítettem az üres telefont wifi-n keresztül, majd megint reset, LIVE ID belépés, mentésből visszaállított mindent. Igaz kb. 1,5óra volt az egész, de sikerült.
-
Zeki
nagyúr
válasz
JokerMaffia #884 üzenetére
köszi!
-
JokerMaffia
tag
válasz
JokerMaffia #883 üzenetére
Beállítások/takarékos üzemmód/beállítások akkumulátor használat/Viber/ Az alkalmazás futhat a háttérben menüpontnál a téglalap legyen színes.
Nálam kikapcsolva van. -
Zeki
nagyúr
válasz
JokerMaffia #881 üzenetére
Hol kell ezt a háttérben futást beállítani? Akarom hogy fusson.
-
törölt tag
válasz
JokerMaffia #868 üzenetére
Első héten még tapasztaltam lefagyást 1-2 alkalommal, utána már nem.
-
air
nagyúr
válasz
Ez egy novemberi cikk.
Azóta már bőven voltak változások. Például az, hogy nem minden WP8-as készülék fogja megkapni a teljes verziójú W10-et.
Lesznek olyan készülékek, amiken bizonyos funkciók, szolgáltatások nem lesznek elérhetők.
Hogy melyik készülékre mikor lesz elérhető, arról egyelőre semmi infó nincs.
De még előtte kijöhet a 8.1 Update 2 is. -
simongab
senior tag
válasz
SOHA! Most jön egy 735...
-
törölt tag
válasz
JokerMaffia #857 üzenetére
Egyébként be szoktad zárni az alkalmazásokat rendesen? A visszanyílt hosszan nyomva tartva jönnek elő a "nyitvafelejtett" ablakok, ott be is lehet zárni őket a jobb felső sarokban megjelenő X-szel, vagy win8-stílusban "lefelé" (gyakorlatilag a navigációs sáv felé) húzva. Bocs, ha alap dolgokat írok le esetleg.
Illetve azt is érdemes kikapcsolni, hogy billentyűlenyomásnál rezegjen. -
törölt tag
válasz
JokerMaffia #844 üzenetére
Ha folyamatosan bekapcsolt bluetooth és wifi mellett merül így, akkor minden rendben.
-
simongab
senior tag
válasz
JokerMaffia #841 üzenetére
Manapság egyik teló sem bír ennél többet. Nekem a csúcs androidom, meg a kölcsön Ifon még a második napot sem élte meg. Itt van egy 30% os előny. Az N 8 azonos használat mellett +1 napot bír. Igaz ott kissebb proci, OLED és asszem nagyobb akksi...
-
törölt tag
válasz
JokerMaffia #841 üzenetére
A felhasználás módjától függ. A napokban kipróbáltam, hogy meddig bírná, ha csak készenlétben lenne jórészt (hozzáteszem, nálam az aktuális mobiltelefon sosincs kikapcsolva, este sem), arra jutottam, hogy úgy jó 3 napig. A 2. nap végére kb. 40%-ra ment le a töltöttség, amivel készenlétben még bírta volna a 3. napot is. Az alkalmazások háttérben futását én nem kapcsoltam ki, wifit is bekapcsoltam itthon, a háttérvilágítás közepesre van állítva, viszont a mobil adatkapcsolatot/adatátvitelt teljesen kikapcsoltam.
-
BobTail
őstag
válasz
JokerMaffia #811 üzenetére
beállítások - mobilhálózat+SIM kártya - adatkapcsolat
-
BobTail
őstag
válasz
JokerMaffia #754 üzenetére
Nincs vírus, és vírusírtó sem. Amit a böngésző hoz be, az egy átverés.
-
BobTail
őstag
válasz
JokerMaffia #749 üzenetére
Szia,
Ez nem általános jelenség, vagy a készüléknek van hardveres gondja, vagy a SIM-kártya rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A fínnek belépőszintű újdonsága egy és kétkártyás kivitelben lesz kapható, hardveresen viszont egy kicsit visszalépést jelent elődjéhez képest.
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest