Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
ther
aktív tag
Ez egy kingston micro sd kártya, ami most normálisan működik. Szóval nem hinném, hogy azzal lett volna a baj. Inkább az zavar, hogy egy ilyen művelettel gallyra lehetett tenni a telefont. Oké, hogy wifi közelbe voltam, és volt időm restoreolni, de ettől függetlenül olyan helyzetben is bekövetkezhetett volna ez, amikor nincs esetleg lehetőségem ilyenre.
(#918) Bootsyka: Egyelőre nem sokat tudok róla mondani, a Cortanat nem rakta fel mellé, mondjuk nekem annyira nincs is szükségem rá. Nekem eddig se volt sebességileg bajom a telefonnal, most is ugyanúgy jó.
Ami feltűnt, hogy a T függő telefon a frissítéssel felrakott 3 T-mobileos alkalmazást, ezeket "hosszas" mérlegelés után eltávolítottam.Ami most a reset után nem megy rendesen, az a Facebook Messenger Notification, ha valaki tud esetleg ezzel kapcsolatban segíteni, itt írtam részletesebben róla: [link]
-
air
nagyúr
Szerintem ezt nem lehet kikapcsolt állapotnak nevezni. Fut a kernel, megy a kijelzővezérlés.
Azért mert nem megy az érintő és a GSM modul, attól még az egész készülék nincs kikapcsolva.
A te logikád szerint, ha repülő módban van a készülék, és éppen nem megy a kijelző, akkor ki van kapcsolva a telefon?
Maradjunk annyiban, hogy akkor van kikapcsolva, ha nem megy semmilyen erőforrás használó elem. Márpedig töltés közben egy csomó minden megy. CPU, RAM, kijelző stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A fínnek belépőszintű újdonsága egy és kétkártyás kivitelben lesz kapható, hardveresen viszont egy kicsit visszalépést jelent elődjéhez képest.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Konzol Screenshot
- Hobby elektronika
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest