- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
#40993792 #42 üzenetére
Nincs gond, csak leírtam, hogy egyértelmű legyen
. Bár annyi igazság van benne, hogyha a szolgáltatók mellőzik a Huaweit, akkor elképzelhető, hogy a jövőben inkább a Xiaomi routereket fogják majd adni a szolgáltatás mellé.
A témához kapcsolódva, elkelne még egy erős márka így remélhetőleg lesznek jól árazott Honor telefonok végre teljes értékű Androiddal.
Mostmár le lehet ezt így írni, mert a Harmony fogja váltani az Androidot névleg a Husweinál, bár ugyanúgy egy AOSP ROM csak Gapps helyett HMS-sel. Így az a "saját" OS nem saját ahogy először promózták. Bár kitérni se tértek ki rá, hogy technikailag mi a HOS, csak lebuktak a tesztelők miatt, hogy ez is egy AOSP fork csak. Mondjuk ilyen gyorsan amúgy sem tudtak volna nulláról létrehozni teljesen új OS-t, így sejthető volt a 🦆.
-
Fall-N
veterán
válasz
#40993792 #38 üzenetére
Nevezzük nevén a dolgot. Nem hálózati eszköz, hanem hálózati infrastruktúra azaz adótorony, ami nincs Honor néven. De a ZTE-n kívül más kínai cégnek sincs hálózat építési ágazata, így nincs "nemzetbiztonsági" kockázat.
Ugyebár a Huawei fiaskója az 5G hálózatépítés miatt volt leginkább, érdekes módon az LTE építésénél nem zavarta az USA-t, csak amikor felkúsztak a globális rangsorban a második majd az első helyre.
-
Aryon87
félisten
-
beastars
tag
Már csak azt nem értem, minek kellet akkor a szancio? Mire volt jo az egész céco. A huaweit megállitotuk! Rendben hogy az amerikai kontinesen meg europában szinte megszünt. Oke. Eladtuk a honort .papiron nem a Huawei tulajdona. 'Most boldog lehet Amerika" Az is igaz hogy mint Samsung telefon használo nem érint igazábol. Csak tényleg nem értem
-
k-adi
nagyúr
várható volt a gms, de így hivatalosan leírva most végképp eldőlt a vita
-
-
-
-
moma
őstag
Angol nyelvterületen nem béna vajon a Honor mint név? Kiváncsi lennék, hogy van ez ott.
-
janeszgol
félisten
Végre!
-
Dhampir
félisten
Remélhetőleg a Honor Play is kap még frissítést (2020. augusztusi az utolsó), ha már a gyengébb Honor 8A-ra megjött a 2021. január-februári biztonsági csomag és nemrégen az áprilisi is, mindez a Play gyártójának olcsóbb, gyengébb modelljére.
-
realist
őstag
válasz
- = Zk = - #9 üzenetére
A legkisebb is 160mm. Nem hozza a korábbi modeleket sem méretben, sem tudásban. Jelentős a visszalépés, főleg kamera fronton.
-
szemy94
senior tag
Gyakorlatilag a Honor 50 Pro azért Pro, mert dupla lyuk van rajta (+1 szelfi)
De bocs, ez a topik nem is arról szól. Még -
válasz
- = Zk = - #5 üzenetére
Én is kiegyeznék vele, hiszen már lemondtam az új droidról, biztonsgi frissítések még érkeznek, de már átkerült a készülék a negyedéves periódusba.
-
törölt tag
Csalódást keltő az a kamerarendszer...
-
Na, talán a régebbi Honorok is kapnak majd Android 11-et? Nem lenne rossz. Én is a 20 Prot használom még.
-
zozzo72
aktív tag
válasz
- = Zk = - #1 üzenetére
Ma lett bemutatva..
Szerintem jövő hónapban kapható lesz.
-
- = Zk = -
félisten
helyes...
akkor már csak azt kell megvárnom, mikorra ér a telenorhoz a Honor 50
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Lexus, Toyota topik
- iPad topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest