Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
Az első 2 Milestone tetszett, de ez szerintem csúnya lett. Egyedüli előrelépés szerintem az 5 soros qwerty.
-
Rickazoid
addikt
Ezek a videók most mik is? Egy pillanatra láttuk a billentyűzetet, amit már fényképeken mutogattak párszor, minden más az Androidról szól úgy általában, nem a telefonról.
A másik amit nem értek, hogy mi bajuk a kameragombbal. A létező legegyszerűbb és legjobb megoldás, ha már fényképező van a telefonban. 8 megapixeles kamerát be lehet tenni, de egy nyomorult kameragomb már felesleges? Remélem legalább kárpótolják a népet (tudom, hogy nem) egy dupla LED-del, fókuszálási segédfénnyel és xenon vakuval, ennyi kéne a kameragomb hiányának ellensúlyozásához.Szerk.: most nézem csak az első, innen kimaradt videót. Az is inkább a szoftverrel foglalkozik, de legalább körbemutogatja a telefont is. Az jobban illene ide.
-
Xaels
félisten
Nagyon tetszetős masina, mint a többi Androidos Motorola, de a supportjuk az öreg kontinensen tragikus. Amíg nem szedik össze magukat, addig én nem veszek tőlük telefont.
-
Horsee
csendes tag
Állítólag Texas Instruments OMAP 4430 1Ghz-es kétmagos processzort fog kapni, a kijelzője pedig 4"-os qHD (540x960). Sajna nem tudni, hogy Pentile Matrixos lesz-e, de szerintem igen... valószínű "megörökli" az Atrix kijelzőjét.
-
Gál István
senior tag
Ekkora kijelző mellett már a qwerty is olyan nagy hogy elsőre kényelmetlennek tűnik az írás.
-
Nem mintha bele akarnék ugatni, de a tetszetős qwerty-n kívül, milyen extra volt szoftveresen a "reklámban", amit más gyártók készülékei ne tudnának lassan két éve?
-
Prien
addikt
Gondolom, magyar nyelv nélkül, nulla supporttal vetődik Európába. Mindegy is...
-
fi:zi'k
nagyúr
Csak nekem tűnik olyan bumfordinak a kijelző körüli rész?
Ha nem növelték 4"-ra a kijelzőt, akkor tuti MS2-t veszek.De ki tudja mikro lesz nálunk kapható és főként mennyiért. Az MS2 már egész jó áron van.#2
5 soros lett a bill, ez nem elég változás?
-
amanoba
őstag
eddig legalább a moto androidjain volt kamera gomb...most már ezt is kezdi hanyagolni.

-
Alwares
aktív tag
Az 1080p-s video lényegében azt jelenti, hogy kétmagos lesz.
-
Cyberpunk
félisten
Hát azért gondolom ez is 2 magos procival fog jönni mondjuk Tegra

A billentyűzet nem nagyon változott az M2-höz képest, ez így nem valami jó nagyon egybefüggő
És persze Motorola rendszerfrissítések szempontjából nem az élmezőnybe tartozik. -
D@niel
addikt
Lazán ez választanám, ha nem lenne iPhone. Zsírlézer!!!!négy!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)