Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Rothmanakos #3 üzenetére
Van notch csak értelmes helyen. A sarokban senkit sem zavar egy kamerányi fekete folt. Végre valaki rájött!
-
dave_gahan
aktív tag
Na és a Mobilarena eleget tesz a meghívásnak?
-
-
-
jUUh
addikt
Wireless charging lehetne benne, meg stock android, és már rendelném is elő
-
floratm
senior tag
Kb mennyibe van egy uj oledpanel?
Majd ugy vinném a szervizbe kijelzőcserére mikor beégett hogy rendelek alkatrészt. Remélem 20 alatt van... -
törölt tag
Igen, ezek kínai váltok szerintem, azért is ilyen olcsón adják. Nekem azért nem jön képbe sajnos ez a telefon, mert még az EU ROM is csak MIUI, és nem vagyok hajlandó olyan telefont használni, amin az fut. Tényleg jobb lenne, ha Android One verzió is lenne, de ebből nincs, és gyaníthatóan nem is lesz, talán majd a 2S, de ott is inkább arra lehet számítani, hogy a Project Treble miatt egyszerűbb lesz rá portolni más rendszert.
Amúgy a BL feloldás és ROM csere nem olyan nehéz, és egyszer kell megcsinálni csak. Nekem az nem érne meg több tízezer forintos árkülönbséget.
Duliee: Mondjuk ott, hogy "English only".
-
-
b4zsi-
őstag
válasz
#16820480 #45 üzenetére
Jól látom ez kínai verzió, amit nem szívesen vennék meg. Egyből EU ROM cserével kellene kezdenem.
Örülnék, ha inkább ez a telefon is vagy a Mi Mix 2S elérhető lenne Android One-al, mint a MI A1. Az a telefon nagyon rendben van, de a Mi Mix kisebb készülékházzal, de 5,99 hüvelykes kijelzővel és kisebb kávákkal esztétikusabb számomra. -
b4zsi-
őstag
Én már a Mi Mix 2-nek is örülnék, ha végre elérhető lenne az EU Stock kínálatában. Edigitalos 199 000 Ft-os ár kicsit kemény azért érte.
-
berek21
őstag
válasz
tibcsi0407 #18 üzenetére
https://www.gizchina.com/2018/03/05/vivo-apex-officially-launched/
Ilyenre gondolsz? Nekem bejön.
-
Fryskitt
addikt
Nem rossz, de nem is akkora durranás. Azért bejön.
-
-
-
Mr.Silkó
veterán
Bog nem kapott meghívót a helyszíni premierre?
-
neoforce
aktív tag
Köszi!Azért ez értesitésre van inkàbb. Teljessen màsra gondoltam..
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #22 üzenetére
Nekem sem annyira téma az IP védettség, de az is előrelépés lenne, nem hátra. Nem mondhatom a normális DAC-ot, mert jack sincs benne
-
Millerchris
tag
Reméljük nem az iPhone X-re fog hajazni.
-
-
neoforce
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #18 üzenetére
Bàr én ennyi pénzt nemadnék telefonért azért erre idén odafogok figyelni 😁
-
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #18 üzenetére
Meg egy szép OLED kijelző, meg IP védelem, meg ilyesmik
-
neoforce
aktív tag
Vajon a Mi Mix3- milyen újjitàsok lesznek,ha ebbe mindent ellönek? Mert idén az is jön szintén 845 snapival!
-
-
törölt tag
Sanghajig kell utazni a bemutatóért.
Nem mindenkinek. A sanghajinak pl. nem...
-
Na akkor ez alapján nem lesz nocss
-
tibcsi0407
félisten
Olyan telefonnál, ami már alapból Oreo-val jelenik meg, ott kötelező a Treble használata. Opcionális volt a korábbi gyártók számára. Egyedül a Huawei és az Essential készítette el a Treble támogatást a Google-ön kívül a korábbi, még Nougat-tal megjelent telefonokra.
Talán még volt 1-2 Sony is, de ebben nem vagyok biztos. -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #6 üzenetére
Azt hittem, hogy ez is ilyen kivehető dolog, amit vagy beletesznek a gyártók, vagy nem.
-
Nem hiszem hogy One rendszerrel fog rendelkezni, vagy lesz egy külön kiadása. Bár jómagam nem vagyok ellene, sőt Mi A1 mellé simán eltudnám képzelni , még összehasonlítás képen is.
Cikkhez, Iphone copy kamera rendszer kerül mellé ,az sem zavar, mert valljuk be, ezt nem az alma találta fel. Volt már régebben is ilyen kialakítású kamera szigettel ellátot készülék és nekem akkor is tetszett, még az ellenére is hogy ettől illegni-billegni kezd.
Az előlapi kamera rendszer kialakítása érdekes, mert a fényérzékelő, esetlegesen az értesítő led és a többi merre található majd? Egyszerűen még nem jöttem rá.
A fő kamara esetében mivel azt csiripelik a madarak hogy új szenzor lesz, nagyon ajánlom nekik hogy ne rontsák el a szoftverét, ha már a Mix 2 esetében olyan jól sikerült.Még valami, amiben még bízok hogy, Jack csati elhagyásával nem vág fel a gyártó, megnöveli az akkumulátort és kap egy jó hang chipet.
-
törölt tag
Abban reménykedem, hogy lesz belőle Android One változat. Vagy ha az nem, legalább a Project Treble támogatást nem hagyják el, és akkor majd megoldja a közösség, hogy legyen rá más szoftver is
-
judas13
addikt
Copy camera lesz akkor végtelenül csalódni fogok ebben a részemről amúgy várós telefonban.
Noccs elhagyása nem majmolása így csak félsiker.. -
Rothmanakos
tag
Ha így fog kinézni,[link] ez lesz a következő telefonom. Bár sajnos a meghívó ebben nem igazol, pedig még azt is elengedném, hpgy iPhone copy a kamera (Amit még mindig senki nem tudna Nekem elmagyarázni, hogy miért lett ekkora divat)...
Egyébként meg HURRÁ, NINCS NOTCH
Sajnálom azért, mert 5 éve vagyok Sony-s, és rossz kimondani, de a következő telefonom úgy néz ki, nem Sony lesz. -
Itt meg lehet lesni videón. Mi Mix 2s
-
Swinegod
őstag
Remélem még várat magára, és nem ez lesz az a telefon ami miatt végleg soha többet nem veszek Xiaomit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Most már biztos, hogy ezen a néven érkezik az új Xiaomi, a dátum is egyértelmű. Sanghajig kell utazni a bemutatóért.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest