Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Rothmanakos #3 üzenetére
Van notch csak értelmes helyen. A sarokban senkit sem zavar egy kamerányi fekete folt. Végre valaki rájött!
-
dave_gahan
aktív tag
Na és a Mobilarena eleget tesz a meghívásnak?
-
-
-
jUUh
addikt
Wireless charging lehetne benne, meg stock android, és már rendelném is elő
-
floratm
senior tag
Kb mennyibe van egy uj oledpanel?
Majd ugy vinném a szervizbe kijelzőcserére mikor beégett hogy rendelek alkatrészt. Remélem 20 alatt van... -
törölt tag
Igen, ezek kínai váltok szerintem, azért is ilyen olcsón adják. Nekem azért nem jön képbe sajnos ez a telefon, mert még az EU ROM is csak MIUI, és nem vagyok hajlandó olyan telefont használni, amin az fut. Tényleg jobb lenne, ha Android One verzió is lenne, de ebből nincs, és gyaníthatóan nem is lesz, talán majd a 2S, de ott is inkább arra lehet számítani, hogy a Project Treble miatt egyszerűbb lesz rá portolni más rendszert.
Amúgy a BL feloldás és ROM csere nem olyan nehéz, és egyszer kell megcsinálni csak. Nekem az nem érne meg több tízezer forintos árkülönbséget.
Duliee: Mondjuk ott, hogy "English only".
-
-
b4zsi-
őstag
válasz
#16820480 #45 üzenetére
Jól látom ez kínai verzió, amit nem szívesen vennék meg. Egyből EU ROM cserével kellene kezdenem.
Örülnék, ha inkább ez a telefon is vagy a Mi Mix 2S elérhető lenne Android One-al, mint a MI A1. Az a telefon nagyon rendben van, de a Mi Mix kisebb készülékházzal, de 5,99 hüvelykes kijelzővel és kisebb kávákkal esztétikusabb számomra. -
b4zsi-
őstag
Én már a Mi Mix 2-nek is örülnék, ha végre elérhető lenne az EU Stock kínálatában. Edigitalos 199 000 Ft-os ár kicsit kemény azért érte.
-
berek21
őstag
válasz
tibcsi0407 #18 üzenetére
https://www.gizchina.com/2018/03/05/vivo-apex-officially-launched/
Ilyenre gondolsz? Nekem bejön.
-
Fryskitt
addikt
Nem rossz, de nem is akkora durranás. Azért bejön.
-
-
-
Mr.Silkó
veterán
Bog nem kapott meghívót a helyszíni premierre?
-
neoforce
aktív tag
Köszi!Azért ez értesitésre van inkàbb. Teljessen màsra gondoltam..
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #22 üzenetére
Nekem sem annyira téma az IP védettség, de az is előrelépés lenne, nem hátra. Nem mondhatom a normális DAC-ot, mert jack sincs benne
-
Millerchris
tag
Reméljük nem az iPhone X-re fog hajazni.
-
-
neoforce
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #18 üzenetére
Bàr én ennyi pénzt nemadnék telefonért azért erre idén odafogok figyelni 😁
-
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #18 üzenetére
Meg egy szép OLED kijelző, meg IP védelem, meg ilyesmik
-
neoforce
aktív tag
Vajon a Mi Mix3- milyen újjitàsok lesznek,ha ebbe mindent ellönek? Mert idén az is jön szintén 845 snapival!
-
-
törölt tag
Sanghajig kell utazni a bemutatóért.
Nem mindenkinek. A sanghajinak pl. nem...
-
Na akkor ez alapján nem lesz nocss
-
tibcsi0407
félisten
Olyan telefonnál, ami már alapból Oreo-val jelenik meg, ott kötelező a Treble használata. Opcionális volt a korábbi gyártók számára. Egyedül a Huawei és az Essential készítette el a Treble támogatást a Google-ön kívül a korábbi, még Nougat-tal megjelent telefonokra.
Talán még volt 1-2 Sony is, de ebben nem vagyok biztos. -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #6 üzenetére
Azt hittem, hogy ez is ilyen kivehető dolog, amit vagy beletesznek a gyártók, vagy nem.
-
Nem hiszem hogy One rendszerrel fog rendelkezni, vagy lesz egy külön kiadása. Bár jómagam nem vagyok ellene, sőt Mi A1 mellé simán eltudnám képzelni , még összehasonlítás képen is.
Cikkhez, Iphone copy kamera rendszer kerül mellé ,az sem zavar, mert valljuk be, ezt nem az alma találta fel. Volt már régebben is ilyen kialakítású kamera szigettel ellátot készülék és nekem akkor is tetszett, még az ellenére is hogy ettől illegni-billegni kezd.
Az előlapi kamera rendszer kialakítása érdekes, mert a fényérzékelő, esetlegesen az értesítő led és a többi merre található majd? Egyszerűen még nem jöttem rá.
A fő kamara esetében mivel azt csiripelik a madarak hogy új szenzor lesz, nagyon ajánlom nekik hogy ne rontsák el a szoftverét, ha már a Mix 2 esetében olyan jól sikerült.Még valami, amiben még bízok hogy, Jack csati elhagyásával nem vág fel a gyártó, megnöveli az akkumulátort és kap egy jó hang chipet.
-
törölt tag
Abban reménykedem, hogy lesz belőle Android One változat. Vagy ha az nem, legalább a Project Treble támogatást nem hagyják el, és akkor majd megoldja a közösség, hogy legyen rá más szoftver is
-
judas13
addikt
Copy camera lesz akkor végtelenül csalódni fogok ebben a részemről amúgy várós telefonban.
Noccs elhagyása nem majmolása így csak félsiker.. -
Rothmanakos
tag
Ha így fog kinézni,[link] ez lesz a következő telefonom. Bár sajnos a meghívó ebben nem igazol, pedig még azt is elengedném, hpgy iPhone copy a kamera (Amit még mindig senki nem tudna Nekem elmagyarázni, hogy miért lett ekkora divat)...
Egyébként meg HURRÁ, NINCS NOTCH
Sajnálom azért, mert 5 éve vagyok Sony-s, és rossz kimondani, de a következő telefonom úgy néz ki, nem Sony lesz. -
Itt meg lehet lesni videón. Mi Mix 2s
-
Swinegod
őstag
Remélem még várat magára, és nem ez lesz az a telefon ami miatt végleg soha többet nem veszek Xiaomit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Most már biztos, hogy ezen a néven érkezik az új Xiaomi, a dátum is egyértelmű. Sanghajig kell utazni a bemutatóért.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest