Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
válasz
#06658560 #19 üzenetére
Igen, mondhatni.
T72killer-nek: Szerintem akinek nincs szüksége DX10-re vagy 64bites címzésre, az maradjon az XP SP3-nál 2014-ig. A Vista az SP1-el elég jól kiforrta magát, a Win7 esetében ez 2011-nél előbb nem hiszem, hogy bekövetkezne. Viszont 64bitre írt program még mindig nincs elegendő, sajnos. -
robyeger
addikt
persze lehet használni tiltva nincs ez kétségtelen, csak a microsoftnak meg van az a piaci befolyása amivel egységes mederbe tudná terelni a CUDA és a CF féle irányzatokat, de nem mer élni vele. Pedig biztos vagyok benne, hogy a jövő ez lesz. Azért annak a hírnek nagyon megörültem mikor egy ATI kártyán le tudtak NV féle PhysX kódokat futtatni.
-
robyeger
addikt
válasz
fordfairlane #3 üzenetére
nekem is van kisebb errőforrásokkal rendelkező gépem, és eszembe nem jutna Vistát vagy annál valami újabb oprendszert felrakni rá, amire használom ahhoz nem kell új oprendszer, 2014-ig nem kell ez miatt idegeskednünk, viszont ha hiszed ha nem, a főgépemen gyorsabb a Vista64bit, mint a 32bites XP SP3, mert az XP-nek vannak korlátai, de abban is biztos vagyok, hogy a Win7-el már nem gyorsulna jobban hiába növelném a memóriát vagy akármit. Csúnya lenne elvárni egy újabb szebb játéktól vagy komplexebb programtól, hogy csak az oprendszer segítségével gyorsuljon egy régebbi hardveren is...
-
robyeger
addikt
sok fogodzót nem attál egy szakmai eszmecserére, így csak találgathatok, hogy az új beviteli eszközöket nevezed programozástechnikailag forradalmi találmányoknak vagy netán szerver alkalmazás területén lényegesebb fontosabb fajsúlyú Hypervisora, ami már win2008 is elfut tökéletesen, tudtommal
Talán egyszer rájönnek a Microsoft-nál is, hogy az emberek egy-két könnyen nélkülözhető előnyért nem fognak rendszeresen 1-2évente pénzt adni egy újabb oprendszerért.
-
robyeger
addikt
2010-re azért elvárnám a microsoft-tól, hogy a Win7-et már csak 64bites címzésre építené és hasonlóan a MAC új 10.6 snow leopard-jához egyszerre tudná munkára fogni a CPU és a GPU számítási kapacitásait. Erre kb. olyan apróbb újításokat akarnak bevezetni a Win7-el a Vistához képest, ami a dizájn témakörében inkább a női nemet érdekelheti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest