Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nuke7

veterán

válasz Drakmusz #314 üzenetére

hát meg azért az olajból származó hatalmas bevételt se felejtsük el... :U

(#316) Bluesummers: Szerintem nagyon helyes, hogy a fű ellen nem lépnek fel, inkább meg kellene adóztatni :K - plusz engem tavaly senki nem kínált :(

Az origó cikken meg jót röhögtem, szeretnénk mi svédország lenni :C köszi :R
    (vagy akkor hirtelen már amerika is, a világ egyik vezető nagyhatalma, életszínvonalban az egyik első, hirtelen rossz hely lesz, mert néhány államban sokat lövöldöznek? :D )

• minek?:S

őstag

válasz Drakmusz #311 üzenetére

Igy van. Sajnos a "nepet" kell levaltani. Olyan tarsadalomra van szukseg, amelyik nem erzelmi alapon hoz meg fontos donteseket, hanem a jozan esz alapjan.. dehat ez egyre halvanyulo szukseglet, remeny a jovo fele haladva :(

• Degeczi

nagyúr

válasz Drakmusz #309 üzenetére

És vedd hozzá, h míg a CEU-nak mennie kellett, a szélsőséges iszlámmal kapcsolatban álló török alapítvány budapesti iskola nyitását engedélyezik... :U
    Mondanám, h jó kis bohózat, öröm nézni ahogy szemenköpik a saját szavazóikat - de sajnos mi is megisszuk a levét.

• minek?:S

őstag

válasz Drakmusz #211 üzenetére

"...Mind a két nagy pártnak a politikai süllyesztőben a helye..."

Ebben egyetértünk. Bár akkor itt megint felmerül az a probléma, hogy akkor ki? Ugye a DK meg az MSZP teljesen össze van fonódva, a Jobbik meg az LMP megint csak katasztrofális szinten van, előbbi főleg Vona lemondásával kezdett zuhanni, utóbbi még akkor volt érdekes, amikor Schiffer vezette. A Momentumban meg egy az egyben látszódik a régi Fidesz.. jók lehetnek ők, csak még idő kell nekik. Fel kell nőniük, hatalmat kell szerezniük, addig még párszor lesz mögöttük pénzelő csere. A Mi Hazánknak meg bár vannak jó ötletei, de nem tudnám elképzelni őket sem, mint Magyarország felemelője. Már csak azért sem, mert aki egyáltalán a magyar politikában híres, az valószínűleg benne van ebben a hálóban, szóval itt sokkal több kéne, mint az utódpártok eltörlését. Sajnos ez sokkal komplexebb dolog, mint "Gyurcsány takarodj, meg Orbán egy g*ci".

• Noukoum

veterán

válasz Drakmusz #208 üzenetére

Mondjuk nem tudom mivel jobb ha külföldre megy a pénz. Semmivel, sőt rosszabb.

• Runner_fxr

Ármester

válasz Drakmusz #164 üzenetére

Már megint azon problémázol, hogy valami magyar kézbe került. :)
    De ezen már meg sem tudok lepődni.
    Szerinted a balliberálisokra mennyi kritikát lehet mondani? Akár a magyar politikában akár nemzetközileg? Most abba már bele sem megyek, hogy mit művelnek a bevándorlás, drog, gender stb területeken, mert kész agyrém, és nyilván ezt is meg akarnád magyarázni, hogy ők gondolják jól, a csúnya Orbán látja rosszul. Én meg propagandát tolok. Vagy éppen miért ülhetnek a liberalizmus nevében, komplett idióták, alkoholisták, drogot, perverz szexualitást népszerűsítő emberek havi 10 ezer euróért az EP-ben? Magyarországnál maradva, mégiscsak az a helyzet, hogy azóta jobb az életszínvonal amióta nem a balliberálisok kormányoznak. Lehet ezt félremagyarázni, de az igazság mégiscsak ez. Dolgoztam külföldön, Ausztriában, Németországban, és legutoljára Svédországban. Eszembe nem jutna visszamenni, életvitel szerűen, mert egy hányinger a politikájuk, és a közbiztonságukról jobb nem beszélni.
    Ezt hozta a neoliberalizmus, és ebből biztos, hogy nem kérek.
    Elnézve a jelenlegi politikai felhozatalt, nem látom azt, hogy kire lehetne bízni az országunk vezetését a Fideszen kívül. Az egész ellenzék, egy nagy, elvtelen, balliberális massza, telis-tele hazugságokkal, korrupcióval és egy olyan ideológiával, ami rémálmomban ne jöjjön elő! Ennek fényében úgy is mondhatnám, megpróbálom a legkisebb rosszat választani, ez jelen esetben a Fidesz.
    De ha lesz jobb választás, bizonyára megfontolom, hogy más politikájával szimpatizáljak.

Ha az a "komolyabb" társaság szemellenzős balliberális, akkor nyilván soha nem fogunk közös nevezőre jutni, mert alapvető ideológiai különbségek vannak köztünk! Én teljesen máshogy képzelem el a jövő Európáját mint egy balliberális, azok a dolgok amik nekik nem probléma, nekem sajnos elég nagy probléma. Bizonyos kérdésekben egyet tudunk érteni, de a lényegi kérdésekben aligha. Tehát nézőpont kérdése, hogy ki neveti ki a másikat. Elég unalmas ez a szemlélet, hogy kizárólag egy balliberális lehet demokrata, művelt, okos, emberséges, jogállamiságot tisztelő stb. Számtalan példa van erre, hogy ez egy demagóg, aljas hazugság! Az idő úgy is eldönti, hogy kinek volt igaza. :)

• Fryskitt

addikt

válasz Drakmusz #153 üzenetére

Nem mondom el többször... csak nagyon sok fiatal orvost ismerek, reggel héttől este 5-6-ig benn vannak, 6-8 ügyelet, magánélet nuku, nincs is mikor, így összejön nekik havi 260-280e, felháborító, nyilván sose volt lényegesen jobb, de akkor is. Tisztelet nekik, hogy csinálják, mert a Lidl többet fizet a pénztárban. És akkor a munkakörülményekről nem is szóltam... de részemről ennyi, nagyon off.

• Runner_fxr

Ármester

válasz Drakmusz #143 üzenetére

Ha már egészséges lelkület. Mennyire egészséges volt megválasztani karácsonyt Tarlóssal szemben? Azok után, hogy szerinte a zsidók listázása nem rasszista kijelentés, azok után, hogy több ízben bemutatta mennyire buta és alkalmatlan, Budapestet sem ismeri, kikerült róla a korrupciós hangfelvétel is. Miféle csapat ez? Ezek mögé beállni, mennyire volt korrekt? Vagy ez nem számít csak o1g takaródjon el? Én sem szeretném tovább ezt ragozni, mert nyilvánvalóan közös nevezőre sosem juthatunk, mivel alapvető ideológiai különbségek vannak köztünk, de nehogy már egy balliberális beszéljen nem egészséges lelkületről. Év vicce. Mindezek mellett persze én sem gondolom, hogy a Fidesz mindenben patyolat, de, hogy semmi se jó amit csináltak, az szemen szedett hazugság! És épp itt lesz teljesen hiteltelen az ellenzék, hogy csípőből mindent tagad, ami pozitívum és a jobb oldalhoz köthető. pedig a hülye is látja, hogy szinte mindenben fejlődött az ország, nem is keveset. Hagyjuk ezt a világválságot, mert ez is egy olyan dolog, hogy normális kormányzás mellett nem kellett volna ennyire súlyosan érinteni Magyarországot. Egyáltalán az öszödi beszéd után kinek volt még bármi kérdése a felől, hogy a balliberális vezetés simán átverte a népet? Hiszen szóról szóra elmond benne mindent a böszme.

• Depression

veterán

válasz Drakmusz #143 üzenetére

Inkább maradok a szolgáltatóknál, mivel a cikkbtémája is az, és azon keresztül mondom el: a jelenlegi kormányunk kötelezi a szolgáltatókat arra, hogy megírják, hogy a világválság alatti árhoz képest mennyi pénzt spóroltunk 2013 óta! Az, hogy a gáz már külföldön sokkal olcsóbb, az nem érdekes, mert az előző kormány kénytelen volt világválságot kezelni, ezek meg sztárolják magukat a fellendülésben, hogy a fellendülés harmada talán eljut hozzánk. Jobban teljesít egy világválsághoz képest? Igen. De bármilyen (nem kománypárti) statisztikát nézünk, csak Románia és Bulgária van mögöttünk. A szlovákok, horvátok, lettek, litvánok, lengyelek, és sorolhatnám vakvilágba, elszáguldottak mellettünk az elmúlt 10 évben. A medián fiezésünk szinte semmit sem emelkedett a mostani kormány alatt [link] , csak mészárosék bére is beleszámít az átlagba. Hogy miért pont svájci oldalt linkeltem? Mert ők aztán végképp tojnak az EU-ra, és főleg ránk is ebben a témában.
    Akik bevezették az eurót 2008 előtt, azok sokkal kevésbé érezték meg a válságot. "Mi MAGYAROK!" meg azóta sem akarjuk, mert hétről hétre újabb mélyponton a forint! De akkor csak nem mondhatnám, hogy diplomásként 200k-et keresek, hanem azt kellene mondanom, jogy nem keresek annyit, mint egy német mekis.

• Runner_fxr

Ármester

válasz Drakmusz #132 üzenetére

Az, hogy nem szimpatikus egy politikai garnitúra, jelen esetben az egész balliberális társaság, még nem jelenti azt, hogy a másik oldalon mindennel egyetértek!
    Azt azért tegyük hozzá, hogy a teljes elszámoltatásban a bíróságoknak is van némi szerepe, és abba inkább ne menjünk bele, hogy a bírói testület melyik oldalon áll.
    De ennek ellenére van valóság alapja, mert nyilván számítottak sokan egy komolyabb elszámoltatásra.
    A Fidesz első intézkedése az volt, hogy felére csökkentette a képviselők létszámát, míg a most megválasztott főpolgármesternek, Karácsony Gergőnek az első dolga volt fizetést duplázni és van valami 5 helyettese!
    Nekem sincs kedvem egy magadfajta szemellenzős "liberálissal" vitatkozni, mert bármit mondok, ami felétek nézve kínos, azt egyből elintézitek azzal, hogy propaganda. Azon mi a propaganda, hogy mondjuk unokatestvérem orvosként kapott alig 300 ezret havonta az mszp-szdsz regnálása idején, most meg 900-at?
    Nagyjából 99 óta vagyok a munka világába, fiatal vagyok még, de azért annyira nem, tapasztaltam mi volt itt 2002 és 2010 között, aki azt mondja, hogy most a rosszabb, az egészen egyszerűen nem komolyan vehető!

• Sinesol

veterán

válasz Drakmusz #120 üzenetére

Elég egyoldalú a listád, pedig ugyanugy a másik oldal is bőven gyártja a kitalált híreket, meg ferdít rendesen, ahogy azt elvárják tőlük. Amúgyis most attól, mert a kormányoldalról felhoztál egy csomó dolgot, attól még nem lesz szebb a másik oldal. Ez kb. olyan mintha a gyereked azzal magyarázná a két tucatnyi egyesét, hogy dehát a szomszéd gyereknek három tucat van....

Erősen elfogult, amikor egyik oldalat hozod csak fel, de ami a másik oldalon történik az valahogy el van nézve, vagy nem akarod látni. Ilyenkor azért elég vicces, amikor elkezdel "párhuzamos valóságról" írni, miközben te is abban élsz, csak épp a skála másik oldalán.

• Sinesol

veterán

válasz Drakmusz #111 üzenetére

Inkább annak kéne kinyitnia a szemét, aki szerint nem egyenértékűek ezek a lapok, tökmindegy jobb vagy baloldal, ugyanolyan propagandalap mind, talán még az Index az utóbbi idöben próbál valamelyest középutat megütni, de az is erősen véleményes.

Depression: Eljárások ugyanugy folynak kb. minden tagállam ellen tucatjával, csak ugye úgy állítja be a baloldal, mintha ez egyedi lenne. Gazdasági növekedésben 3.-ként sereghajtók sem igazán vagyunk, max a balos propaganda próbálja ezt sugallni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés