- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gokuhill
csendes tag
Másik off.
Azért a "azért drága a cd, mer sokba került a stúdió" dolog nekem akkor kezdett megbukni, amikor például két éve bementem a musicdome-ba győrben, és megnéztem az egyik kedvenc (nem hazai) előadom 87-es, 89-es, 91-es, meg még pár régebbi cd-jét, hogy ne a netről letöltött 128kbit-es mp3-ban hallgathassam, hanem 320kbit-ben. És még mindig 5000Ft volt mindegyiknek az ára. Egy olyan előadótól, aki jóval 20mill össz lemez eladásnál tart, saját kastélya van, és asszem az EMI a kiadója, akik szintén nincsenek olyan túl nagy anyagi bajban.
Játékoknál például nálam rohadtul működött az a modell, hogy a 3-4 éves cuccokat 2e-ért megvettem a tesztróban. Baldursgate összeshez, warcraft3-hoz, meg még párhoz így jutottam hozzá hivatalosan. Miután persze már párszor végigtoltam mindet warezolva a kiadás után egy hónappalDe zenénénl miért nem tudják ezt megcsinálni? Pff
-
Gokuhill
csendes tag
válasz
arnyekxxx #1048 üzenetére
bizony ha 0Ft-nál nagyobb az ár akkor az már nem fizeti ki a többség amig 0Ft-ért is megkaphatja. Hiányzik a fogyasztói kulturánkbol az a rész, hogy "amit igénybe veszek azért fizetek akkor is ha megszerezhetem ingyen is
Érdekes. Szerintem meg amikor már működött a vhs másolás, még mindig voltak és most is vannak film-kölcsönzők, amik nem mentek csődbe. Vagy ha ez online lenne, akkor nem fizetne senki mer büdösszemétmagyarmentalitás? Ha tényleg ennyit buknak rajta a kiadók, akkor talán mégis érdemes lenne belevágni mondjuk egy fél évre a dologba, és legfeljebb ha tényleg bukik, akkor legalább igazuk volt. De így csak elmélet.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged