- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
válasz
#51736960 #586 üzenetére
torrenttársadalom:
Drága minden ezért letöltöm, mert nekem minimálbér van csak de jár a legujabb film meg játék ingyen mert a gazdagok szemetek és büszkén veszem el ami nekem jár ingyen, rajtam ne élősködjenek a naplopók meg kell a pénz az uj vga-ra és a minimálbéremből nem fussa mindenre. (meg ne sértödjön senki, de ezek a standard torrentpisti érvek)
lakatostársadalom:
Drága minden és a gazdagoknak ugyis van nekem meg nincs ugyhogy elveszem a gazdagoktól mert nekem jár és büszke is vagyok rá, hogy már nekem is van pedig segilyes vagyok. (ezért meg ne sértődjenek meg a lakatosjogvédők, elég egy napi hirt elolvasni)
Tényleg én vagyok a hülye ha látok némi párhuzamot.
-
ftc
nagyúr
válasz
#51736960 #568 üzenetére
Hát pár filmért én se
Ez egy ötlet...sztem megvalósítható lenne s nem a T-nek kéne fizetni mikor csak megnézed a tőlük kikölcsönzött filmet
Tudom ez se megoldás sok embernek, mert nem ingyen lenne...Én ezt úgy fogom fel, hogy hiába egy film pl 990FT vagy egy game 2000FT már nem veszik meg mivel ezek kb 1 éves dolgok...
-
Newyorker
addikt
válasz
#51736960 #417 üzenetére
A sebességtáblákkal egy bajom van, ha kiteszik a rossz út miatt és kint van évekig, ahelyett, hogy megjavítanák, ez az egy gond van!
Nem kell 20-as tábla, elég az 50 lakter belül, kint 90 és stb stb, elég lenne ez is, CSAK EZT KÉNE BETARTANI és ha sok a baleset, akkor a rendőrség megpróbálja betartatni, de az sajna szankcióval jár, ezt tudomásul kell venni!
És tudom statisztika ide vagy oda, meg hamisítani is lehet, de mindenhol azt olvasni, hogy drasztikusan csökkentek a balesetek a közig bírság óta meg ezen szigorítások óta, ez van a magyaroknak ez kell, hogy tudjanak vezetni!
-
Newyorker
addikt
válasz
#51736960 #407 üzenetére
Figy a traffiról is addig beszélnek úgy az emberek, hogy felesleges amíg nem a saját bőrükön érzik meg, azaz pl. nem az Ő gyerekét üti el egy autó, mert nem a megfelelő sebességgel ment! Így vannak az ttas vezetéssel is, emlékszem bejött a nulla tolerancia, így meg úgy, picit miért nem lehet inni, addig nem baj amíg egy részeg nem Őt üti el, mindenki a saját bőrén tapasztalt neg dolgokat vetíti ki, a rosszabbak meg vmelyik havert így meg úgy rendőrök, azt akkor márt Ő is ellene
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged