- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nico Bellic
csendes tag
A régebbi részekkel sokat játszottam úgyhogy várom a "kopasz killer"-t
. -
válasz
DrTroglodyte
üzenetére
szerintem inkább olyanra gondolj, mint amikor a mátrixban neot berakják a szimulátorba, és csetlik-botlik a zebrán átkelő emberek között.
-
DrTroglodyte
tag
Csak én gondolom úgy, hogy a zseniális új tömeg-mechanika az lesz, hogy ha előrántod a stukkert, a tömeg a szélrózsa minden irányában szétfut, és/vagy a tömegben nem lehet elakadni, megpróbálnak majd kikerülni? Öööö...és ennyi.
-
WongFeiHong
senior tag
Konzolnál azért más a 30 fps. Ha jól tudom a Killzone 2,3 is 30fps mégis tök simán mennek a legtöbb esetben. Pc-n 30fps számomra élvezhetetlen. pl
FS RUN játszhatatlan volt az fps limit miatt de hálisten a patch óta 60 fps-el már elég gyors. -
ch003067
addikt
új Hitman ?
lol, nem is tudtam hogy lesz ilyen 
Kíváncsi leszek rá, régen nagyon szerettem a Hitman sorozatokat. -
balcsy
aktív tag
Nem igazán értem a kommented első felét. Ha arra akarsz kilyukadni, hogy egy FPS-ben jobban számít az fps mint TPS-ben
(értsd: egy first person shooter-ben jobban számít a frames per second mint TPS-ben) akkor igazad van. Mert egyszerűbb úgy lőni hogy akkor mozog az egér mikor mozgatod és nem mikor már rég abba hagytad+folyamatos kép
.A 2 "FPS"-t ne kévéjük össze
-
Archer
őstag
Úgy vagyok vele, hogy minimum 30 fps meglegyen mindig, akkor már nagy gond nem lehet. A Hitman meg nem egy Quake, ahol megy az ugri-bugri, rail meg a többi, legyen folyamatos aztán kész.
-
Gergosz2
veterán
azért a Hitman nem egy FPS játék., hanem egy tps . Bár itt is lehet menni azt darálni ,de én mindíg jobb szettem lopakodni egy-két embert elkábítani meg stb. Bejöttek ezek nagyon.
Amúgy teljes mértékben igazad van , 30 fps és 60 fps között nagyon nagy különbség van egy FPS játékban , bár én a 60 fps-sel ki vagyok békülve , csak alá ne nagyon kerüljek.
erről az fps témáról midíg cod2 jump modja jut eszembe a 43-76-125-250-333 bűvköre

-
zsigus
őstag
A játékok és a filmek nagyon nem egy kategória az FPS-t illetően.
Keressetek rá a youtube-on van sok összehasonlító videó a framerate-ekről, játékoknál, ahol elég nagy különbség van pl. a 24 vs. 60 fps között.
Persze az más kérdés, hogy mit szoksz meg, az is, hogy emberenként változhat, hogy ki mennyire érzékeny rá, de bizony észre lehet venni, hogy kevés az FPS (30), konzoloknál főleg, mert a játékok nagy része 60 FPS-el megy (mostanában egyre kevesebb ilyen van, de korábban kb. 2 éve nem igazán volt jellemző a 30 FPS, vagy legalábbis elég kevés ilyen volt).
-
Jájj de szíp!

-
Chapel
addikt
Igazából a 30fps-t nem folyamatosnak látni fizikailag képtelenség, a mozifilmeket 25fpssel vetítik sokszor, mert már azt folyamatosnak látja az agy. (nem annyival veszik fel, félre értés ne essék) Persze ez fix 30fps, nem az átlagos...

Biztos csak nekem nyakatekert dolog, de régen volt infók, demó, majd a végén a játék és még akkor sem igazán érdekelt a doboz, ma doboz van, játék nincs

Tudom, ilyen a világ,csak szomorú
-
balcsy
aktív tag
Igazából tényleg stabilnak látod. Ha annyi a max érték.(illetve biztos nem ez az oka hogy egy-két játéknál lásd:cod széria 30 fps-nél már igen csak akadósan megy.) Nálam pl BF3 nál nem nagyon szokott akadni 30 fps-nél ( szó sincs róla hogy a két játékot akarom összehasonlítani azt már megtették egy pár helyen, csupán csak ez a két játék jutott eszembe)
-
wikings2
őstag
Csoda hogy elbírják még ezek a hardverek az új szerzeményeket
Szerintem a 30fps is istenes. -
wolfman
veterán
60fps jobb lenne, vagy ne legyünk telhetetlenek?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hyundai, Kia topik
- thesound: Segítőkészség
- Dolce Gusto
- További aktív témák...
- www.olcsogamerpc.hu - V018- DDR4 - INTEL i5-10400F - 16GB RAM - RTX 3060 12GB - 1TB SSD- HITELRE IS!
- www.olcsogamerpc.hu - V071- DDR4 - INTEL i5-14400F - 16GB RAM - RTX 5060Ti - 1TB SSD - HITELRE IS!
- GARANCIÁLIS! Intel Ultra 7 265KF+Asus RTX5080+64GB 6000Mhz RAM+2x1TB Nvme SSD+Asus ROG B860F Wifi7
- www.olcsogamerpc.hu - V065 - DDR4 - INTEL i5-12400F - 16GB RAM - RTX 5060Ti - 1TB SSD - HITELRE IS!
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB/5G LTE/eSIM/Súly 0.966,5kg
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

FS RUN játszhatatlan volt az fps limit miatt de hálisten a patch óta 60 fps-el már elég gyors.
lol, nem is tudtam hogy lesz ilyen