- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Egy tablet-nél miért ne lenne jó, ha mind2-re reagál? Amikor alap dolgokat csinálsz rajta elég a kézzel tapizás, de amikor mondjuk valamit rajzolni kell akkor az ujjadnál valami sokkal precízebbre van szükség szerintem és egy kis heggyel ellátott stylus ebben remek partner lehet. Vagy például valami nagyon hideg helyen kell használni a masinát és ahelyett, hogy ráfagyna a kezed használhatod vastag kesztyűben is. Telefonokra felesleges, de mint olyan a kapacitív érintőképernyőnek rengeteg más felhasználási területe is van.
-
Xaels
félisten
Hát ez annyira felesleges szerintem. Anno X1-esen kézírás felismerésnél volt haszna a stylus-nak meg ha valami kicsi cuccra kellett kattintani, de azon kívül inkább használtam a kezem minthogy állandóan ki-be húzogassam a stylus-t. Esetleg Tablet-eknél lehet ennek haszna valamilyen grafikai alkalmazásnál például.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Háztartási gépek
- Társasjáték topic
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest