- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
thotzoltan
tag
Sziasztok..van egy Hitachi 32HE1321S1 smart tv-énk,amit nem igazán tudunk a tv nézésen kivül másra használni..nem játszik semmit le,vagy csak nagyon nehezen..nem ismeri fel az USB porton a pendrive-ot ..
lehet valahol resetelni egy ilyen csodát?
vagy valami frissités?
Üdv Zé -
Lacok
őstag
Egy tv dizájnja egyéni izlés kérdése azon szerintem fölösleges vitatkozni. Viszont az árképzésnek nekifuthatnának újra mert az finoman szólva irreális.
-
elefant
őstag
válasz
rozsasandor9 #24 üzenetére
dehát megnéztem webshopban is, szóval reális az ár ,és a technikai specifikációk is valósak.
-
rozsasandor9
tag
Az árakkal valami tuti nem stimmel! A dizájn 3-4 évvel ezelőtti tv-ket idéz,semmi újdonság ..ennyi pénzért,kész rablás!
-
Z a hangya
tag
Ipari hulladék
-
A fórumban tilos káromkodni és csúnya szavakat használni,kár mert lenne néhány keresetlen mondatom erre a termékkörre,de így nem mondok inkább semmit.
-
kpal
nagyúr
HD READY tv 180e
-
elefant
őstag
" A tévé ára viszont elég halálos, még akkor is, ha a 900 000 forintos ajánlott fogyasztói árnál ma már 100 000 forinttal olcsóbban is beszerezhető a legnagyobb magyarországi műszaki áruházláncban. Ennyi pénzért, ilyen méretben az ember joggal várhat el közel tökéletes tévét, a Samsung UE55JS8500 pedig sajnos nem az." (FORRÁS)
.
-
Pálinka
csendes tag
Én azt tudom elképzelni hogy nem lakossági piacra szánják ezeket a TV-ket hanem nagy tételben való eladásra pl. szállodákba ahol több 100 darab kell.
-
tntmax
aktív tag
Az az érdekes hogy ugyanezt a 3x-os túlárazottságot az itteni bulvár cikkírók elfelejtik észrevenni mikor apple vagy samsung termékekről írnak szakmai hírnek vagy tesztnek álcázott szubjektív cikkeket.
-
ALBY
senior tag
aztán majd sírnak hogy nem megy a bolt
(ilyen esetben, nem is tudom sajnálni az ilyen céget, béna a termék , eszetlen az ár ...)
-
=Mentor=
őstag
Én nem is tudtam, hogy a Hitachi is gyárt LCD-t
-
snecy20
nagyúr
2015-ben ki vesz HD-Ready TV-t (1366*768) 32"-en? Pláne ennyiért.
-
Kékes525
félisten
Az eladási számok tükrében van ennek jelentősége. Ha azonban azok is rosszak, akkor hamarosan kirúgják a vezetőséget, vagy legalábbis a felelősöket.
-
bteebi
veterán
Ez egyszerűen érthetetlen, döbbenetesen túlárazottak
. Még UHD felbontás és nagyon jó képminőség esetén is igaz lenne, de így, na meg ezzel a dizájnnal... A 32"-os HD felbontású a legnevetségesebb, attól már olcsóbban lehet venni 40"-os UHD, vagy 48"-os FHD felbontású, dizájnosabb készüléket. Mondjuk a 49"-os is nagyon vicces majd' félmisiért, amikor 340 ezer alatt már 55"-os, nagyon jó minőségű, UHD felbontású LG-t lehet kapni
.
Tényleg nem akarnak eladni semmit se? Fejlődés, innováció, dizájn nulla, de cserébe prémium felár. Szerintem az igazgatótanács készülhet(ne) a harakirire...
Komolyan mondom, ez csak poén, trollkodás lehet, ezt - pláne japánok - nem gondolhatják komolyan!
-
wolfman
veterán
Úgy látom mostanság TV fronton mindenki ellőtt egy két ilyen ziccert, hogy a kapott cuccért 3x-os árat kérnek. Biztos csappan az eladás, aztán inkább keveset de sokért elvet követik, de komolyan mondom, aki ezért ennyit kiad, az se normális.
-
Simán lehet, hogy pénzmosoda a cég, és nem is akarják eladni igazán.
Japóknál mostanában előfordul az ilyen (Toshiba, Olympus...) -
V!ck
senior tag
Mondjuk kb a harmada lenne a reális.... kész vicc...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Tudásához képest döbbenetesen túlárazottnak tűnik az Wooo H3 család.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest