Új hozzászólás Aktív témák
-
ttomi
tag
-
polip
addikt
Hát ugye ez volt az utóbbi vébék közül messze a legrosszabb, legunalmasabb...
legalább zidane vitt egy kis színt bele... -
törölt tag
Elnézést, miaza zidane?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun #44 üzenetére
kereso?
Bovebben: [link] -
Robi_73
őstag
Szerintem voltak jó meccsek, mondjuk nem sok. Pl : Portugál-Holland/Német-Olasz
-
Tanya-
tag
Kell beszélni az eströl, semmi más nem történt a döntöben, dög unalom volt az egész
-
bzoley
veterán
Ez spec. az említett okok miatt kicsit zavart, az utolsó napokban már ki tudtam volna dobni a képernyőt az ablakon, talán ezért is szóltam el magam
Általában meg nem zavar, nem érdekel, nem hiányzik. De amint látom, vannak itt olyanok, akik az *ndex összes cikkét ismerik, azoknak jó lesz
Good night all! -
Xantomas
őstag
válasz
Motion_Blur #36 üzenetére
Nekem ez a kedvencem.
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
ennél jobb nincs
a többi: [link] -
jerry311
nagyúr
Itt ilyen hír? Meg topic?
Hát mégis hova a ... süllyed már a PH!
Vannak határok, amit (szerintem) nem kellene (nem érdemes) átlépni... -
VladimirR
nagyúr
gondolom az a baj, hogy hetente elofordul 1-2 olyan hir, amely ellegge bulvarhirszeru, a fasznarancs csak egy kirivo pelda volt
az pedig, hogy nem csask kockulasbol all, nem egyenlo azal, hogy bulvarhirek jonnek ki
lehet igenyes, nem annyira szakmai hirt is irni
sot, lehet pl irni szakmai hirt kicsit maskent (pl en sokszor visszasirom az egykori ''nincs mese'' rovatot) -
Motion_Blur
félisten
VB topikban ez már nagyon le van rágva, egyébként van egy link, ahol sokkal több gif, kép van
-
shev7
veterán
-
bzoley
veterán
Elfér, de ennyi erővel ki is maradhatott volna, mint a ''nem fasz, hanem banán'' és a hozzá hasonló ''érdekességek''.
Normális esetben, be sem néztem volna, de mivel a t*köm tele volt már eddig is a VB-vel, és Péntek délután általában elég nyűgős vagyok, kiváncsi voltam, vajon mi a sz*rt keres Zidane a Ph!-n.
Viszont ha már benéztem, válaszoltam is, majd kvázi gondolkodás nélkül odalöktem a véleményemet, ami tekintve a vázolt körülményeket, sokkal ''barátságosabbra'' sikerült, mint amire először gondoltam.
Továbbra is az a véleményem, hogy ide nem feltétlenül szükségesek az ilyen ötödosztályú hírek, de szerencsére a döntés nem az enyém.
Elnézést, ha a véleményemmel valakit megbántottam volna.
A többi cikknek meg tisztelet. -
Phix
tag
Jól van, most már kapcsoltam, bocs, hogy az előbb vérkomoly voltam.
-
Phix
tag
Khm, köszönjük az építő kritikát.
Kérlek olvasd végig a mai híreket sorrendben:
- Napidíjért ad PC-t a francia kormány
- Csalódást okozott az SAP
- Erősödhet a verseny az ADSL-piacon
- Száz megabites letöltést kínál a rekorder netcafé
- Vezetőket bocsát el az Intel
- Az AMD feljelenti az Intelt
- MI-kutatás: a laborokból a játékokba
És most válaszolj, szerinted tényleg nem fér el péntek délután ennyi lazítás a szájton...? -
Lortech
addikt
-
Scream007
őstag
az a japán raydenes megmozdulás szép
-
Fecow
aktív tag
Hát már pedig még legalább 2 hétig a csapból is ez fogfolyni. Mondjuk azért valóvilág, meg az egyéb műsorokból kikerülő ''sztárok'' dolgainál egy fokkal értelmesebb.
Én sajnálom zidane-t mert ezt nem fogják soha elfelejteni, biztos nem erről lesz híres, de hogy nem felejtik el az 100%.
Nekem a kedvenc bulvár hírem: ''Nóci majdnem leejtette a telefonját!'' -
Lortech
addikt
VB-s topikban volt róla szó, hogy csomó helyen letiltotta, eltávolíttatta a FIFA ezeket a képeket és minden anyagot ezzel kapcsolatban. PH!-nak lehet? Csak úgy megjegyeztem.
-
RAM
őstag
Zidane megamix, avagy most már Materazzi fejeli le Zidane-t, Mortal Kombat, Halálcsillag - van itt minden.
-
Winner_hun
félisten
7
csak itt OT-ban vagy hol láttam -
ngabor2
nagyúr
vannak ilyen dolgok. egy kis apróság, ami mellett a legtöbb ember elmegy. aztán valaki felkapja, és kifigurázza, és sokan követik. tourist boy, szalacsi, matisz nagypapa, loituma... sokan vannak, és még nagyon sokan lesznek.
ja, és 6. -
RAM
őstag
-
Gregorius
őstag
Bulvár.
Tegye fel a kezét, aki például nem kapta meg az elmúlt napokban ennek az igen szofisztikált Materazzi-fejelő akciójátéknak a linkjét legalább egy példányban
Jelen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest