- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nekem két FSP tápom van most, emlékeim szerint nincs leragasztva egyik sem.
Vedd meg az én Green Powerem.13K-ért megkapod, a hangos ventilátor pedig relatív, nagyon függ attól hogy mennyire hangos a konfigod mellette.
Én egy Nexus ventivel moddolnám.
Ha érdekel dobj egy mailt, eljöhetsz meghallgathatod élőben, ha tetszik megveszed.
[Szerkesztve] -
al_age
senior tag
Mondjuk erre ez az FSP pont megfelelő
Azt nem értem, hogy ha a 300-as Zen-t telenyomják bordával, akkor ebbe miért csak ilyen tömböt tesznek, aminek a gyakorlati értelme szigorúan monoton 0-hoz tart?
Okéoké az egyik teljesen passzív a másikat meg hűti egy 12-es halk venti, de azok a tömbök nagyon kevéskének tűnnek.
Bátran vennék egy ilyen tápot, vagy később (ha lesz MO-n) egy 350-est ha nem lenne leragasztva, mert akkor ventit cserélnék benne első pillanatban, de melyik gyártó az, amelyik nem ragasztja le a tápjait? -
LukE
veterán
-
LukE
veterán
valszeg kihagytak a sallangot: atlatszo venti, kabel harisnyazas, vicces szinu molexek, minimalista karton doboz, marketinges siutja
Nem kizart, hogy kitenyesztettek egy jo alapot, es ezt aruljak vagy nagy bordaval es lukacsos hazzal, vagy minimal dobozzal, es 120-as ventivel.
Azert remelem a ventin nem sporoltak.
ja, az fsp-nel levo nagy kep kozeli rokonsagot sejtet a zen-nel, legalabbis ami latszik, az ugyan az. -
Dzsekó
addikt
A tápok a beépíttett ventilátor fordulatszámát a hőmérséklet függvényében szabályozzák.
Innentől kezdve egy 85% hatásfokú Green Power előnyből indul hiszen sokkal kevesebb hőt termel -> alacsonyabb fordulatszám.
2 fő kérdés van:
A, Milyen ventilátort tettek a tápba? Ha Yate Loon akkor az egyik legjobb semleges nem rezonáló, jellemző alapzajjal nem rendelkező venti van benne. Ha protechnik vagy egyéb rosszabb gyártótól van benne ventilátor akkor lehet hogy van némi alapzaja.
B, Mennyire fejlett, milyen jól van hangolva a ventilátor vezérlő áramköre? Hiába termel kevés hőt a táp ha ezt a ventilátor vezérlő nem követi és sokkal nagyobb feszültséget ad / fordulatszámot tart fenn mint szükséges.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest