- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
marcee
addikt
válasz
Pendragon #33 üzenetére
Én sem akarom eröltetni, már megnyugodtam, ill. sikerült meggyőzni magam, hogy nem tudná a pc verziót még az ms sem kihúzni.
Emiatt megértem, hogy ha ''túl nagy ügyeztek''.
DE, veled még nem fordult elő hogy valamit vártál marhára és már előre szeretted. Én speciel már számolom a napokat a GTA3-Vice City megjelenéséig és igen kellemetlenül érintene, ha nem játszhatnék vele. Vagy például a Mátrix második részét is premieren kivánom megtekinteni.
Miért nem lehet ezt megérteni? -
marcee
addikt
válasz
Pendragon #26 üzenetére
Olvastam, csakhogy a Halo-val is így kezdődött, először legyen box-ra és majd 6 hónap múlva jön pc-re is, de hát nem jött és nem azért mert megbukott, éppen ellenkezőleg.
Szerintem minden követ megmozgatnak, hogy ezt mégegyszer megjátszhassák.
A boxot meg nem fogom megszeretni, ki van csukva, örülök ha 2-3 évente fel tudom újítani kicsit a gépem. -
marcee
addikt
válasz
Pendragon #18 üzenetére
''Masodszor meg egy kicsit rohelyes szerintem hogy pont azok anyaznak akik nap mint nap mikrofos oprendszeren nyomatjak a jatekokat... ''
Nem értem miért ne zavarhatna, hogy az MS a legpupabb játékokat akarja megvenni a X-Box exklúzívnak. Mi köze ennek, ahhoz hogy Windows-t használok, és még szeretem is.
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Asztalos klub
- Elektromos autók - motorok
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest