- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
marcee
addikt
válasz
Cathfaern #60 üzenetére
Emlékeim szerint úgy tartja a szabály konzol ügyben, hogy akkor jó a vas ha a kb. 5 éves életciklusának feléig erősebb a pc-knél.
(a másik felében már elegendő előny, hogy tudnak rá programozni)
A Doom3-at meg megcsinálják az X-Box-ra az tuti (nem engedhetne meg magának egy akkora buktát az ms, hogy elterjed, hogy készítik/bejelenti/nemtom aztán kiderül, hogy nem is lehet megcsinálni. Ilyen nincs. Max le lesz butítva, de én abban sem vagyok biztos, hogy le kellene butítani.
A portolást meg nem Carmack atyánk tolja. -
marcee
addikt
válasz
Pendragon #33 üzenetére
Én sem akarom eröltetni, már megnyugodtam, ill. sikerült meggyőzni magam, hogy nem tudná a pc verziót még az ms sem kihúzni.
Emiatt megértem, hogy ha ''túl nagy ügyeztek''.
DE, veled még nem fordult elő hogy valamit vártál marhára és már előre szeretted. Én speciel már számolom a napokat a GTA3-Vice City megjelenéséig és igen kellemetlenül érintene, ha nem játszhatnék vele. Vagy például a Mátrix második részét is premieren kivánom megtekinteni.
Miért nem lehet ezt megérteni? -
marcee
addikt
válasz
Pendragon #26 üzenetére
Olvastam, csakhogy a Halo-val is így kezdődött, először legyen box-ra és majd 6 hónap múlva jön pc-re is, de hát nem jött és nem azért mert megbukott, éppen ellenkezőleg.
Szerintem minden követ megmozgatnak, hogy ezt mégegyszer megjátszhassák.
A boxot meg nem fogom megszeretni, ki van csukva, örülök ha 2-3 évente fel tudom újítani kicsit a gépem. -
marcee
addikt
válasz
Pendragon #18 üzenetére
''Masodszor meg egy kicsit rohelyes szerintem hogy pont azok anyaznak akik nap mint nap mikrofos oprendszeren nyomatjak a jatekokat... ''
Nem értem miért ne zavarhatna, hogy az MS a legpupabb játékokat akarja megvenni a X-Box exklúzívnak. Mi köze ennek, ahhoz hogy Windows-t használok, és még szeretem is. -
marcee
addikt
Mondjuk az is igaz, hogy a Carmack gyerek mindig a technológiai fejlődés mellett teszi le a voksot, ami egy konzolon szerinte nem lehetséges.
Ill. eleve OpenGL párti, sőt a linuxot sem hanyagolják. -
marcee
addikt
Egyelőre nem nagyon kapog levegőt és mintha infarktusom is lenne. :O
Ha ez a Carmack gyerek ebből akar még egy ferrarit venni, akkor tiltakozás képpen felgyújtok valakit a MS magyarország székháza előtt.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest