- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
Na azert nem akkora hulyeseg mint gondoljatok!
Pl. tengerparton nyaralsz, utolso napon a fenykepezogeped veletlenul buvarkodni megy. Masinat bebukod, de legalabb az egesz heti fenykepeid, videoid, stb. megmaradnak!!!
Telefonnal ugyanez van, szerintem a memokartya, SIM kartya, stb. legyen vizallo... -
aDM|RaL^
őstag
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
james bondnak jó lesz ha úszni fog az atlanti óceán közepén az SD karin tárolt szupertitkos adatokkal.
-
ragazzo
őstag
Ez most megint egy kis szelet a kártyák tortájából,mert ők már ilyet is adnak.Amint írtátok,nem ártana hozzá egy vízálló készülék is,de az elgondolás nem rossz.
-
tomcs
őstag
en mar usztam cf kartyaval a farzsebemben.. igaz az veletlen volt, es tul is elte
szvsz max arrol van szo hogy 1 picivel jobb minosegu a muanyag tok (nem a szethajthatora gondolok, hanem a kartya osszeforrasztott muanyag burkolatara) egesz centekkel megdobva a gyartasi koltseget es van 1 uj ficsor, amivel hirbe hozhatjak magukat. -
zsoltee_bp
csendes tag
Nemtom ki fog ilyet használni maximum arra jó,hogy esőben ne menjen tönkre..
-
Feleslegesen teszik vízállóvá a kártyát, ha az azt befogadó eszköz nem tűri a vizet. Amennyiben mégis ezen kategóriába tartozna, a kártya nem kell ilyen legyen.
Azonban tény, ha a klubban elmesélem, h. nekem vízálló SD-kártyám van, bizonyára mindenkinek leesik az álla...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest