- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
pip
aktív tag
Erre kivancsi vagyok en is. Nekem az is jo, ha leesik az Ati ara :)
Kulonben vegigolvasgattam az eddigi DeltaChrome teszteket, mind kezdetleges meghajtoval voltak tesztelve, egyik sem vegleges kartya volt, hanem csak tesztelesre kiadott referenciapeldany, valoszinu tehat, hogy a vegleges verzio eseten jobbra szamithatunk. Es ne feledjuk, hogy a tesztelt S8-asokat nem csucskartyanak szanja az S3, arra ha nem tevedek ott lesz az F1. Ez utobbi gondolom valami emelt orajelu valtozat lesz. Szoval meg nincs semmi veszve, csak mar minel hamarabb olvashassuk a vegleges verziorol keszult tesztet. -
pip
aktív tag
Ti4200-at nem hiszem hogy le kellene cserelned DeltaChrome-ra :( De nalam meg mindig egy Ati Rage muzsikal, igencsak nyugdijaztatna mar magat.
Ha majd a vegleges Delta Chrome verzio eleri egy Radeon 9600 szintjet, meg ha alulrol is, akkor egesz biztosan megveszem.
[Szerkesztve] -
pip
aktív tag
Haha, kisertest azt en is erzek :) de azert kivarom a veget. Jo driverek nelkul tenyleg sz@art er a legperformansabb cucc is. Remeljuk hogy okultak a Savage-on es tenyleg gyurni fognak a fiuk driver teren. Arat sajnos nem lattam, de 150 USD-t emlegetnek az osszes ''biztos forrasok'', eleg hihetoen hangzik.
-
pip
aktív tag
Itt egy kethetes teszt [L]http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/s3-deltachrome_24.html[/L], a GF FX 5600 ultraval tartja egykategoriasnak a Delta Chrome S8-at, bar a jatektesztekben inkabb kisse alulmarad. Dicserik a kulonleges trilinear filteringjet. Driver meg mindig a regi, OGL nix. En azert szoritok nekik.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Milyen széket vegyek?
- Hővezető paszták
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Haditechnika, harcászat
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest