- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
írtam, hogy olyan szempontból jobban megírt, hogy jóval kissebb a variációk leheteősége, kábé ezred annyi ... Más szempontokat nem vettem figyelembe, mert nem értek hozzá.
Csak ezt az egyet emeltem ki, és csak erre hivatkoztam, és nem általánosságban jelentettem ki,m hogy az OS/X jobban megírt lett volna, sőt lentebb pont hogy ezt igazoltam, hogy a home made PC-re feltett XP nálunk jobban vislekedik, mint a G5-ön az OS/X. -
rii
nagyúr
ott egy kézben van a hardware és a software (OS) ennyibl valszeg lehet tényleg jobban megírt ... nem is tudom, apple nál nincs olyan hogy másik alaplapot teszek bele, meg más chip-set, meg más CPU, szóval ennyiből minden bizonnyal jobban megírt, mert az OS-t már egyből úgy írják meg, hogy benne vannak ezek a driverek, nem installásnál kell belefordígatni ... meg az is egy Unix fajta, vagy mi, FreeBSD, és sztem előrefordított kernelek vannak hozzá.
alapból ami változgat egy (mondjuk) G5-ön, az hogy milyen
vid.car
soundd car
digit.card -ot teszel bele...
szal ott csak ennyi az OS ben a változás, hogy ezekt még fel kell rá pakolni, szemben egy XPvel, ahol az installnál ezernyi variációval találhatkja szemben magát (CPU, alaplap, vidcar, snd, digit, tvtuner) ilyen szempontból minden bizonnyal ezerszer jobban megírt egy XPnél .... -
rii
nagyúr
aki szindi akarja még az XP-t ebben a topikban: #35 első fele ....
-
rii
nagyúr
egyáltalán nem akartam azt sugalni, hogy szerintem minden szar, amit az ms csinál, ... sőt épp be akartam írni még az elején, az os/x windows -al kapcsotban, hogy nálunk 13 pc van és 2 mac, a pc-ken xp prof. van, a mac-eken os/x, és csak a g5-ös, az elmúltt 1 évben 3 totális lefagyást produkált, míg a home made, összetákolt, épphogy szét nem eső, codegen tápos, dc++-os, torrentes, spy-os, vírusos, minden sz@rral telepakolt xp-k meg még egyet sem ... csak nem akartam flame-t indítani .... szóval szerintem az xp előtt le a kalappal, nem tudom, engem mi vinne rá a longorna való váltásra, annyira jó az xp.
ennek ellenére utálom az ms-t, és én spec totális koppintásnak tartom, amit csinál ... ez annyiban tér el az egerek, billenytűk világától, hogy ott más út nincs egy ergonomikus eszköz tervezésére. Itt viszon elő lehetne venni a tarsolyból a bátor ötleteket. Csak az ms fél ujjat kipróbálni, mert benne rejlik a bukás veszéje is .. mint írtam, könnyebb kitaposott utat bejárni .... -
rii
nagyúr
a képernyő je nem fekete, csak nincs rjta semmi, maximum a kerete fekete, ez aztán meg hatlams különbség .... a másik: nem a lejátszó nagyobb, hanem a kép, pixelben ....
ha egy nagyobb eszközzel jön ki ugyanabban az árban, a kutya nem venné meg ....
L3zl13: szerntem annyira látszik, hogy a kör alakú rész egy ilyen naivgációról szól ... egy szóval nem mondtam, hogy apple találmány, de az apple jött rá hogy az ipod mitől lesz kelendő, és neki kellett kiizadnia azt az ötletet, hogy ''akkor tegyünk bele talán kör alakú navigácós részt''
míg a microsoft: akkor talán legyen pont olyan, mint az ipod.
Tagadhatatlan, hogy a microsftnak már egy kitaposott ösvényt kell csak bejárnia ahhoz, hogy az ösvény kitaposóját megszorongassa .... számomra ez, amit nem szeretek az MS-ben ... -
rii
nagyúr
nem tudom tudod-e, hogy az ipod-n levő kör alakú érzékelő biz-baz arra képes, ahogy az ujjaddal a kör ívét körbejárod, ez a lehellet finom mozgást érzékelni tudja, és így tudsz pld. számban ''tekerni'' ... ilyet én még máshol nem láttam .... de úgy látszik, a zune-n lesz ....
-
rii
nagyúr
Elég könnyű helyzetben van a microsoft, egy már meglévő terméket koppint le teljes egészében., Azért az apple-nak nem kevés energiájába tellett eltalálni, hogy mi is kell egy jó zenegéphez: egyszerű kezelhetőség, lehető legkevesebb gomb, nagy kapaítás(HDD), gyors elérés (HDD)
én nagyon sajnnálom az apple-t, hogy nem elég, hogy a számítógépek piacán sem tud kitörni a saját maga kényszeredetten válaszott szűk felhasználói körből, erre még itt is szorongatja a microsoft.
volt már eredeti ötlete is a microsoftnak? (ha jól tudom, a jó öreg DOS nem más mint egy CM/V koppintás)
remélem ez a zune, és az xbox360 (ehh, ... ezek a hülye ''verzió'' számok) is csak veszteség lesz a microsoftnak, bár ez hiú ábránd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged