- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
''Egyébként meg látod a kijelzőt.''
Kipróbáltam. Nem látom.
''Ezért kellene célirányosan ilyen formára tervezni a telefont.''
Jaaa, tehát képernyő felül nem jó. Képernyő alul jó, csak épp utánna még totál át kell tervezni a telefont, hogy használható legyen.
Másrészt az ergonómia szvsz igenis értelmezhető ebben az összefüggésben, ha nem is feltétlenül a készülék egészére, de az egyes megoldásokra külön-külön mindenképp. -
rii
nagyúr
egyáltalán nem akartam azt sugalni, hogy szerintem minden szar, amit az ms csinál, ... sőt épp be akartam írni még az elején, az os/x windows -al kapcsotban, hogy nálunk 13 pc van és 2 mac, a pc-ken xp prof. van, a mac-eken os/x, és csak a g5-ös, az elmúltt 1 évben 3 totális lefagyást produkált, míg a home made, összetákolt, épphogy szét nem eső, codegen tápos, dc++-os, torrentes, spy-os, vírusos, minden sz@rral telepakolt xp-k meg még egyet sem ... csak nem akartam flame-t indítani .... szóval szerintem az xp előtt le a kalappal, nem tudom, engem mi vinne rá a longorna való váltásra, annyira jó az xp.
ennek ellenére utálom az ms-t, és én spec totális koppintásnak tartom, amit csinál ... ez annyiban tér el az egerek, billenytűk világától, hogy ott más út nincs egy ergonomikus eszköz tervezésére. Itt viszon elő lehetne venni a tarsolyból a bátor ötleteket. Csak az ms fél ujjat kipróbálni, mert benne rejlik a bukás veszéje is .. mint írtam, könnyebb kitaposott utat bejárni ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest