- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
freya
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #51 üzenetére
9500 PRO-t meg azért nem éri meg venni, mert hiába 8 pipeline, a 128-bites memória nagyon sokat visszafog. Lehet tesztelgetni, de nem sokkal gyorsabb a 4 pipelineos 256-bites nem-PRO-nál.
-
freya
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #51 üzenetére
Fogalmam sincs mit jelent, de a pipelineokat biztosan használja. Tényleg nem tudom, de szerintem az lehet hogy a DX9-es funkciók, shader számolások, ilyesmi bugzik a maradék 4 pipelineban, már ha a shadereket is a pipelineok számolják.
Lehet hogy hülyeséget mondtam, de ha így van, lenne értelme, hogy a sima rendereléskor jó a pipeline, de egy shaderes része hibázik... -
freya
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #49 üzenetére
Igen, es ami 3dmark alatt hibazott, az rendre hibazott 1-2 techdemo alatt is. De, nem mindegyik alatt, es nem mindig, volt ugy hogy restart utan az a techdemo ''meggyogyult''.
Viszont a 3dmark-os teszt kivetel nelkul mindig kimutatta a hibat, szerintem ha az jo, akkor minden jo lesz. -
freya
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #46 üzenetére
Ha kiegyezel vele hogy DX9-es játékok nem futnak, akkor egészségedre, én kifejezettem DX9-re vettem ezt a kártyát.
Jelenleg a Nature Test az egyetlen ami kihasználja a DX9 képességeit, elég könnyű abból következtetni hogy ha az hibázik, akkor bármelyik DX9-es játék is fog. -
freya
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #41 üzenetére
Pedig 3dmark03 Nature Test-et futtass csak, azon kijönnek a pixelhibák! Nekem 2 Radeon is csak ott bukott meg, mindenhol máshol jók voltak, csak DX9 alatt nem. Nézd meg mindenképp...
-
freya
aktív tag
-
freya
aktív tag
Kitomorited a drivert, kilepsz a SETUP-bol es a C:ATI konyvtarban lesz az install.
Ott a letoltott hackelt file-t atnevezed *.sy_ -re, es felulirod vele a 2kxp_inf_xxxxxati2mtag.sy_ filet.
Ezutan valahova rakd el a hackelt setupot, es elinditva barmikor felrakhatod a hackelt drivert. Ha jo filet irtal felul, figyelmeztetni fog hogy ez nem gyari driver, mert nincs rendben a signature, innen tudod hogy hackeltrol van szo.
Ujrainditod a drivert/gepet, futtatsz egy 3dmark03 Nature Mark tesztet, es ha szep tiszta a kep, nincsenek textura hibak akkor mukodik.
Azert ird meg hogy jo lett-e! -
freya
aktív tag
Aki raer es erdekli a tema, itt mindent megtalal:
[L]http://www.digit-life.com/articles2/radeon/r9500-9700-dx9-p1.html[/L]
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anime filmek és sorozatok
- Apple MacBook
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest