- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Magisk
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
karib
addikt
Én nem szeretem a nagy gépeket, de az ASUS W2V egész szimpatikus. 17'' WSXGA+, ami nagyon is jól használható kijelzőméret, és csak 3,4 kg mindenféle földi jóval. Egy ilyennél úgysem számít annyira az akkuidő, legalább legyen veszettül gyors - ide elkélhet egy bika proci.
Máshova meg bőven elég lenne egy 1,5 GHz körüli LV proci - Wordhöz minek 2,26 GHz, vagy akár 1,8? -
erdoke
titán
A nagy felbontás az igazán fontos grafikai felhasználásnál, ami TFT előtti korszakban valóban bazi nagy méretű monitoron volt csak elérhető (elfogadható frissítés mellett).
Ma már egy átlagos 15,1''-os laptop kijelző is 1400x1050-es felbontást tud. Ehhez az 1,6 GHz-es LV Dothan és egy alacsony fogyasztású, megfelelő teljesítményű VGA jó párosítás is lehet. Annak minden felhasználó csak örül, ha másfélszer annyi ideig bírja az akksija. -
X-COM
nagyúr
ezért használtam a mobilabb kifejezést,
de mondjuk hordozhatja otthon és munkahely között, ahol rádugja a böszme monitorjára.
ráadásként, ha kell, útközben is dolgozhat vele bárhol.
de gondolom még millió felhasználása van egy erős mobil gépnek amire nem is gondol az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest