- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frigo
őstag
Itt még akad egy kis finomság a Meromhoz:
Bővebben: link
Merom is the dual core processor for mobile succeding Yonah. It will begin half-2006 on a 65 nm process at 2.5 Ghz, TDP 45 W, with 4 MB shared L2. It will also be fully 64-bit (Intel x86 IA32e EM64T), whereas Yonah will be only 32-bit.
Merom is part of the ''Santa Rosa'' platform (Centrino 4, 802.11a/b/g/n), succeeding the Centrino 3 ''Napa'' used with Yonah. -
Frigo
őstag
Elkészült az A0-ás Merom
:
Bővebben: link
Bővebben: link -
karib
addikt
Én nem szeretem a nagy gépeket, de az ASUS W2V egész szimpatikus. 17'' WSXGA+, ami nagyon is jól használható kijelzőméret, és csak 3,4 kg mindenféle földi jóval. Egy ilyennél úgysem számít annyira az akkuidő, legalább legyen veszettül gyors - ide elkélhet egy bika proci.
Máshova meg bőven elég lenne egy 1,5 GHz körüli LV proci - Wordhöz minek 2,26 GHz, vagy akár 1,8? -
erdoke
titán
A nagy felbontás az igazán fontos grafikai felhasználásnál, ami TFT előtti korszakban valóban bazi nagy méretű monitoron volt csak elérhető (elfogadható frissítés mellett).
Ma már egy átlagos 15,1''-os laptop kijelző is 1400x1050-es felbontást tud. Ehhez az 1,6 GHz-es LV Dothan és egy alacsony fogyasztású, megfelelő teljesítményű VGA jó párosítás is lehet. Annak minden felhasználó csak örül, ha másfélszer annyi ideig bírja az akksija. -
X-COM
nagyúr
ezért használtam a mobilabb kifejezést,
de mondjuk hordozhatja otthon és munkahely között, ahol rádugja a böszme monitorjára.
ráadásként, ha kell, útközben is dolgozhat vele bárhol.
de gondolom még millió felhasználása van egy erős mobil gépnek amire nem is gondol az ember. -
ngabor2
nagyúr
Lehet, hogy én vagyok a maradi, de egy laptopba (eredetileg ugyebár abba szánják az ilyen procikat) mi a túrónak ekkora teljesítmény?
-
Scream007
őstag
na ennél már megvan az esély hogy egy kompival menjen 3 gigán.
-
WN31RD
addikt
Az a 10 W-os proci nagyon jól hangzik...
Még egy AES gyorsítót rakhatnának bele à la VIA PadLock, meg 64 bitet... (bilibe lóg a kezem)
-
dabadab
titán
válasz
janpotocki #3 üzenetére
Gondolom a ''hiba a matrixban''-poen elsutese eleg gyenge dolog lenne
Most lattam Slashdoton vmi adaptert, amivel ezeket a procikat bele lehet gyomoszolni Socket 478-os alaplapokba. Viccesen nezne ki egy ilyen 780 a kivalo ECS P4VXASD2+ alaplapomban -
zfarkas
senior tag
Hoppá, ez tegnap már volt hír...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest