- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csany
csendes tag
Ezek szerint te is találkoztál az igénnyel!
Hogyan lehet megoldani az új és régi technika kapcsolatát?
Az Asus 636 PDA-val hogyan tudnék RS 232 felületet teremteni, hogy egy régi rendszerrel tudnék file-t cserélni?
Esetleg a BT-RS232 konverter a megoldás? Nem túl drága erre?Köszi
CSB -
pampika
őstag
-
pampika
őstag
Szerintem igenis van létjogosultsága ennek a kis communicatornak
Kisebb,mint a 9500,szvsz szebb is.Aki meg ilyent vesz,az valszeg nam fogja kimondottan hiányolni a kamerát,hiszen nem arra fogja használni.A wlan tényleg kár,de ugye ott van a nagytesóban.Méretre nem gáz,itt egy kép : Bővebben: link
Árban azért nem lesz olyan olcsó,de kb. 180-200 körül várható.Még mindig jobb,mint a 9210,9210i,ami kezdett anno olyan 3-400k körül -
Pé
senior tag
Én baromira várom .. amint megjelenik venni fogok. Kamera, meg ilyen csilivili használhatatalan dolgok ugyse kellenek ugyhogy 9500 kilőve.
Állítólag 180 körül lesz az ára.
Most 9210i-t használok, előtte volt windozos pda-m, hát... ég és föld -
Integra
titán
kevés ez a nokia a p910i ellen, de nagyon kevés
-
ernokecske
csendes tag
Én jobban szeretem a PDA-kat. Szerintem logikátlan a menüje, nemúgy mint mondjuk egy I-mate-nak.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nekem tetszik... Ha nem lesz túl drága, lehet, hogy a 3650-et lecserélem majd
-
Sianis
addikt
újabb bazi nagy telefon, ami érzésem szerint idehaza semmire sem használható. Netezni kicsi, telefonálni túl nagy.
-
twollah
nagyúr
Van egyaltalan ertelme egy ilyen mobilnak?
-
rog
addikt
már kezdtem megijedni, hogy most már teljesen az rs232 port körül fog forogni a beszélgetés, pedig ugye annak semmi köze az eredeti témához.
gondolom itt a különböző dolgok hiánya arra vezethető vissza, hogy valahogy el kell különíteni a 9500-as zászlóshajótól ezt a telefont. aki mindent akar, fizessen többet
mod: kimaradt egy ]
meg ez: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
ipari területen azért még elég sok rs232 van, sajna az usb-rs232 konverterek ilyen környezetben esélytelenek, az BT-RS232-t nemtom.
Habár az ilyen gépekhez úgyis notival érkeznek, 'szal nem akkora érvágás ez talán.
de a wlan hiány eléggé érthetetlen számomra az mmc helyett rakhattak volna SDIO-t és akkor elég moduláris lett volna a telefon -
rog
addikt
az látod szívás. gyakorlatilag teljesen használhatatlanná vált tőle a konstrukció
(van viszont bluetooth->rs232 konverter, és nem lepődnék meg egy usb->rs232n se. bár kérdéses hogy mégis hány embernek lehet még erre szüksége, mikor már a kv autómatában is wlan/gprs/bluetooth/mondjmégilyenrövidéseket van.) -
rog
addikt
pedig nem volt benne semmi ilyesmi... csak arra reagáltam, hogy a billentyűzete majdhogy használhatatlan.
szerintem jobb beviteli ezközt a billentyűzetnél még nem nagyon találtak ki. pedig már lassan száz éve próbálkoznak
én dühöngőrohamot kapok a tollas eszközöktől, de néha a egy-egy windowsos program rossz tab-oderjétől is .. -
X-COM
nagyúr
csak úgy vettem le a hozzásszólásodból, mintha a communicator, ''számítógépebb'' lenne, mint más smartphone
a billentyűzetet tekintve valóban jobban hasonlít egy számítógépre
mondjuk én spec. jobban preferálom a kisebb méretet és a T9-t.
Noigen, régen CF bővíthetőség volt a communicatorban, ez meg most sima mmc, szal a terminálos trükk ezzel nem menne.
viszont az SDIO-s smartphone-okkal igen -
rog
addikt
miért, többet tud? én meg az ő ficsurlistájukat nem láttam soha.
(én azóta nézek barátságosan a communikátorra amióta egyszer egy unixos szervert kellett átkonfigurálni menet közben, de nem volt rajta más elérhető kapu csak 1 db soros port. az egyik haver communikátorát kötötte rá kábellel, és használta mint terminál)
-
parandroid
félisten
akkor már inkább egy subnotebook.
meg mellé egy 6230-as. -
csiga997
őstag
A communicator a legjobb dolog a szeletelt kenyér óta. Kár, hogy az enyém már nincs meg...
-
X-COM
nagyúr
mindig arra számítottam, hogy namostmár kihal a communicator, de mégsem akar.
ezt a billentyűzetet komolyan úgysem lehet használni, egyedüli + a kijelző -
Zoz
őstag
Már vagy 2 éve ki kellett volna adniuk egy ilyet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Saját PC beszámításra vagy átépítésre keresek
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest