- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
rog
addikt
már kezdtem megijedni, hogy most már teljesen az rs232 port körül fog forogni a beszélgetés, pedig ugye annak semmi köze az eredeti témához.
gondolom itt a különböző dolgok hiánya arra vezethető vissza, hogy valahogy el kell különíteni a 9500-as zászlóshajótól ezt a telefont. aki mindent akar, fizessen többet
mod: kimaradt egy ]
meg ez: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
rog
addikt
az látod szívás. gyakorlatilag teljesen használhatatlanná vált tőle a konstrukció
(van viszont bluetooth->rs232 konverter, és nem lepődnék meg egy usb->rs232n se. bár kérdéses hogy mégis hány embernek lehet még erre szüksége, mikor már a kv autómatában is wlan/gprs/bluetooth/mondjmégilyenrövidéseket van.) -
rog
addikt
pedig nem volt benne semmi ilyesmi... csak arra reagáltam, hogy a billentyűzete majdhogy használhatatlan.
szerintem jobb beviteli ezközt a billentyűzetnél még nem nagyon találtak ki. pedig már lassan száz éve próbálkoznak
én dühöngőrohamot kapok a tollas eszközöktől, de néha a egy-egy windowsos program rossz tab-oderjétől is .. -
rog
addikt
miért, többet tud? én meg az ő ficsurlistájukat nem láttam soha.
(én azóta nézek barátságosan a communikátorra amióta egyszer egy unixos szervert kellett átkonfigurálni menet közben, de nem volt rajta más elérhető kapu csak 1 db soros port. az egyik haver communikátorát kötötte rá kábellel, és használta mint terminál)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Horgász topik
- Háztartási gépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- z97 - 4790k - 8x4 GB ddr3 2400
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest