- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Láttátok az új CHIPben a Matrox Parhelia tesztet (69. oldal)? Hát ez teljesen érthetetlen. Kihozták, hogy a Matrox az Aquamarkban 20 %-al gyorsabb, mint a Ti4600. A 3DMark 2001 SEben pedig több mint 10%-al gyorsabb a Ti4600-nál. Hát hogy ezt hogyan kapták? Valami hiper-szuper drivert szereztek hozzá hirtelen, aminek a verziószámát szintén nem adták meg.
Azt sem értem, hogy milyen géppel és beállításokkal sikerült elérni, hogy 1024*768-ban a 3DMarkban 2324 pontot kapjon a Ti4600. Egy 300-as Celeront raktak alá, vag mi? /azért a 300-as celeron túlzás, de max egy 800-as proci lehetett/
Persze az is furcsa, hogy az árat euroból számolják át, amikor már rég lehet nálunk is kapni. -
peace&love
aktív tag
Már én is teljesen elbizonytalanodtam, pedig Matrox fanatikus vagyok én is, el is határoztam, hogy megvetetem magamnak a céggel a Parhelia-t, de amikor kijöttek a tesztek, elkenődtem egy kissé. Nem úgy muzsikál mint kéne!
Na nem baj, majd jobb driverekkel -gondoltam- de nem hallani ilyesmit. Akkor mondom később biztos kijön majd valami kajakabb verzió...
Erre meg itt van ez. Lebutítva. Szép.
Komolyan mondom én már nem tudom mit higgyek, és hogy mit vegyek azt meg már végképp nem. -
napos2600
tag
miert csinalja ezt a matrox?
g400-am van mar nem is tudom miota es mar nem is tudom miota vartam az uj kartyat aztan kiszurja a szemem azzal hogy itthon 100netto felett van az ara...
es a legrosszabb az egeszben hogy meg varok a megvaltora aki eljon es matroxot feleleszti es talan csinal vmit! legalabb az araival.
nemigaz hogy ennyire hogy ize meg na maaaaaaaaaaaaaar :P -
Johnny
senior tag
Ilyen stratégiával szerintem a Matroxnak hamarosan befellegzik :(
Bár már most sem a desktop piacról élnek.
Szerintem örültség kiadni egy butitott kártyát a nem sebességbajnok top kártya mellé, ami ráadásul túl drága is. Ők tudják, csak nem értem. Vagy át kellene tervezniük a chipet, vagy áttérni .13 mikronra vagy bármit. -
Ketama
aktív tag
Szvsz már kimondta... Annyira nem viszik a kártyát, talán az ár/teljesítmény miatt pont. De lehet, hogy ez a butított verzió jobban bejön az embereknek. A 3 monitor támogatás benne marad? Az még egy egész jó dolog lehet. Körbe rakod magad 3 tft-vel és bármerre nézel a saját desktopodat látod!!! :DD Ezt a feelinget kipróbálnám!
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged