Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VladimirR

nagyúr

válasz szilchi #133 üzenetére

latom, mellebeszelesben, sertegetesben otthon vagy, szoval ez az utolso hozzaszolasom iranyodba, utana elmehetsz ahova akarsz, lopni ahogy birsz

kollegad helyzetet megertem, a mi csaladunk anyag helyzete sem rozsas, szoval tudom, mirol beszelek, ezert, kerlek szallj le a magas lorol (foleg ugy, hogy mas faszaval vered a csalant)
    keresztkerdeseim kovetkeznenek: minek a kedves gyermeknek tanulasra 2.5-es p4 512 DDR-rel es X videokartyaval?
    ha nincs internethozzaferese akkor hogyan keveredik O a filecserelo halozatokkal kapcsolatos vitaba? (foleg, hogy kozel nem volt mar errol szo, hisz valami keselesrol hadobaltal, az adott resze a hozzaszolasomnak egy masik szalhoz kaopcsolodott - olvasni sem artana, mitobb, ertelmezni sem - ha mar beszologatunk)
    mellesleg miert kell a gyermeknek mindig a legujabb jatek? (csak ha mar 12k-s arat emlitesz)
    azt mar had ne emlitsem meg, hogy a kedves gyermek elmehet diakmelozni/nyarimelozni (ahogy tettem en is, azert, hogy gepem legyen), s abbol vehet egy valag jatekot

masik kerdes, hogy mi a problemad a linkelt hozzaszolassal?
    mibol sejtetted, hogy nem lesz ertelmes? (most majdnem mondtam, hogy kit minosits bazdmeg)
    es miert tartod, most, elolvasasa utan is, hogy nem az?

es meg en vagyok az, aki csak ir, es nem olvas - frocsogesen, meg lehulyezesen kivul tudsz mast is? mondjuk megvalaszolni ezen kerdeseimet?

amig nem megy ez maradektalanul, addig kerlek hagyj beken az ehhez hasonlo faszsagaiddal
    koszonom

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák