- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Íme az új Android Auto!
- Nem lesz Xiaomi 16
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
latom, mellebeszelesben, sertegetesben otthon vagy, szoval ez az utolso hozzaszolasom iranyodba, utana elmehetsz ahova akarsz, lopni ahogy birsz
kollegad helyzetet megertem, a mi csaladunk anyag helyzete sem rozsas, szoval tudom, mirol beszelek, ezert, kerlek szallj le a magas lorol (foleg ugy, hogy mas faszaval vered a csalant)
keresztkerdeseim kovetkeznenek: minek a kedves gyermeknek tanulasra 2.5-es p4 512 DDR-rel es X videokartyaval?
ha nincs internethozzaferese akkor hogyan keveredik O a filecserelo halozatokkal kapcsolatos vitaba? (foleg, hogy kozel nem volt mar errol szo, hisz valami keselesrol hadobaltal, az adott resze a hozzaszolasomnak egy masik szalhoz kaopcsolodott - olvasni sem artana, mitobb, ertelmezni sem - ha mar beszologatunk)
mellesleg miert kell a gyermeknek mindig a legujabb jatek? (csak ha mar 12k-s arat emlitesz)
azt mar had ne emlitsem meg, hogy a kedves gyermek elmehet diakmelozni/nyarimelozni (ahogy tettem en is, azert, hogy gepem legyen), s abbol vehet egy valag jatekot
masik kerdes, hogy mi a problemad a linkelt hozzaszolassal?
mibol sejtetted, hogy nem lesz ertelmes? (most majdnem mondtam, hogy kit minosits bazdmeg)
es miert tartod, most, elolvasasa utan is, hogy nem az?
es meg en vagyok az, aki csak ir, es nem olvas - frocsogesen, meg lehulyezesen kivul tudsz mast is? mondjuk megvalaszolni ezen kerdeseimet?
amig nem megy ez maradektalanul, addig kerlek hagyj beken az ehhez hasonlo faszsagaiddal
koszonom
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS Érintő kijelző I7-8650U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS Érintő kijelző I7-8650U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold moduláris tápegység 3 év garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest