- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hun'reeth #18 üzenetére
Hozzátenném, még rosszabb, mint egy átlagos sztech cucc beszerzése. Mert most minden elég gyorsan amortizálódik a gyors fejlődés miatt (ld pl a VGA-kat, mennyibe jön ki most egy 6800Ultra szintű kari? sacc/kb az a 7600GT most, 40k-ért az akkori 120 helyett. A két kari közt eltelt idő: kb 2 év...)
Csúcskategóriát venni mindig is elég veszteséges volt...
[Szerkesztve] -
Hun'reeth
őstag
Ha van rossz pénzügyi befektetés akkor egy ilyen csúcsnoti az.
-
S.Feri
őstag
Tegnap nézegettem este pont a dell amerikai boltjában egy saját összeállítású xps-t. Alig valamivel több mint 7000 dollcsira jött, ki.
Nemsoká itthon is kapható lesz, remélem, meg azt is, hogy kicsit emberibb áron. És nem is kell, hogy xps legyen de annyit tudjon.
Amúgy szép meg mutatós meg minden. Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó, bár nem árt egy ilyen notihoz 2 aksi legalább. A minőséget meg kell fizetni, meg a nevet is persze.
Asus noti? hm... -
Csapi007
veterán
Hello
Az Asus nootbookjai gamer jobbak. -
Shadowfax
addikt
A külseje nagyon Alienware-s. Mondjuk nem csoda.
Ha jól tudom, a Dell felvásárolta az Alienware-t (de javítsatok ki, ha tévednék).
-
Ste
addikt
design design design
azért elfogadnám -
REDeath
őstag
5700 euróból olyan PC-t rakok össze hogy 3 ilyen XPS sem érne fel vele
amúgy épek, és az áruk is az XD -
válasz
macilaci78 #10 üzenetére
Jajj, bocsi
Szval: a svájciaknál akciós volt, 100Frankot engedtek a 4ezervalamennyiből, és így náluk olcsóbb volt egy picit még az amcsi árnál is
Persze ha majd veszek, akkor sztem maradok az Ebay-nél, ott van egy-két megbízható árus, akik annál is olcsóbban adják. Bár még náluk is 4500$ egy csúcsmodell -
Hát, ez sem mai hír, kb egy hete konfigurálgattam+ hasonlítottam össze h a német ár mennyivel több a svájcinál v amerikainál...
JA és 1 apróság:
T7600G procival is lehet rendelni h vki nagyon vastag, ez egy lockmentes procc, külföldi értesülések alapján 3GHz fölé lehet húzni minden probléma nélkül. -
Devid_81
félisten
Még jó hogy lehet ilyet kapni,már nagy szükség volt a villogó ledes notikra
Esetleg rezgő funkció a játékohoz?
Vagy csukló támasz a bill.hez tapipadhoz?
Hát akkor még sem tud mindent?
No megyek mert szólt a notebookom a konyhába hogy kész az ebéd -
kretenallat
senior tag
válasz
macilaci78 #4 üzenetére
de sajnalnalak
egyebkent en is kerek kettot de ne ilyen paraszt kivitelt hanem extrasat. ledek? pimp my notebook? -
piqla
őstag
veszek nyolcat
-
A billentyűzetet háttérvilágítással is ellátták, ezenkívül 16 LED kapott helyet a házon, melyek pulzálását a felhasználó a zene üteméhez vagy egyes játékok eseményeihez igazíthatja.
Besz***kTenyleg ez kell a nepnek?
-
gyönyörű noti, és az ára is az 5700€
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged