Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone Air - almacsutka
Aktív témák
-
Dale
aktív tag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Dehogynem, utána én is rájöttem hogy ezzel semmi újat nem adtam a történethez. :)
-
Dale
aktív tag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Igazad lehet, sajnos G5-öt még nem volt szerencsém szétszedni, csak G3/G4 modelleket. És persze nem működne minden kártyával, csak van egy elég jó esélye, vannak a neten kompatibilitási listák. :) De ez az additional tápcsati nekem mindenképp új. Köszi az infót! :)
(...)
Hopp, megkérdeztem, az a plusz csatlakozó 'csak' egy ADC csatlakozó, ettől függetlenül az AGP szabványos csak max nem tudod ADC-s monitorral használni a kártyát. Innentől viszont már csak flashrom kérdése az egész. Persze mivel csak azok a kártyák mennek amikhez van flashrom, egyszerűbb kicsivel többet fizeni egy Apple verzióért mint gányolni, szerintem...
[Szerkesztve] -
Dale
aktív tag
Szinte akármilyen PC3200 RAM modullal elfut a G5, ha tudja a CAS 3-3-6-ot. Lehet ennel gyorsabb de ilyen sebességen is kell tudnia menni, különben be se bootol.
A videokártyákról pedig... Nincs semmi különbség a PC-s és a Mac-es videokártyák között fizikailag, csak a flash memória. Ha szerez az ember egy Mac-es 9800XT ROM-ot akkor lazán rárakhatja az egyéb forrásból jövő hasonló kártyájára és (jó eséllyel) menni fog. Csináltam már ilyen átalakítást GF2-vel. :)
Ha van valami specifikus kérdés, megpróbálok válaszolni rá, vagy legalábbis megkérdem a Mac-őrült kollégámat, tőle szedtem össze az összes Mac tudásomat passzívan, meg mostmár nekem is van egy öreg G3-am. :)
Aktív témák
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Qnap TS-463U, 4 magos AMD CPU, 2x2TB WD Red, 8GB, 2x10GB sfp, 4x 1GB LAN
- Eladó gamer pc, intel i7, GTX 1080 TI
- INTEL PC ULTRA 7 265KF - RTX 5070/5080 - 32GB DDR5 - 2 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi