- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Bally
senior tag
Na szóval én ilyesmit keresek, és ha jól látom, akkor ilyet lehet kapni 13.200Ft+áfa-ért, ennél esetleg olcsóbban tucc?
[Szerkesztve] -
Bally
senior tag
Konkrétan erre gondolok, ez egy 60W-os cucc:
Ehh, nem jön be, felteszem mindjárt..........
[Szerkesztve] -
Bally
senior tag
Jahh, így már más :)
#45-re: Akkor nem, köszi, kompletten látok 55W-osat 13.200-ért
Szerk: +áfa természetesen :P
Vagy a tied is komplett? :F
Mármint a külső táp, az egy ilyen adapter, mint a telefontöltő, és van egy belső egység is, vagy amit te mondasz, ahhoz kell még egy belső cucc is?
[Szerkesztve] -
Bally
senior tag
Persze arra van amire használod, de ha mérlegeljük az árat és a teljesítményt, akkor szerintem nem ez a legjobb választás tűzfalnak, ráadásul nem használsz ki olyan extra funkciókat, mint pl. hardveres mpeg-lejátszás vagy dekódolás vagy mi :DDD
Egy M8000-es legyen 25000, egy PII-400+lap legyen 10000Ft, és az is elmegy halkan :U
Sőt talán még egy P3-as is kijön az árából, és az mindenképpen jobb választás akár egy mailszervernek is, pl én vettem egy i815-ös lapot 1200-as tua P3-al 256Mb rammal, 30e alatt, és sztem ezt nem nyomja le egyik sem teljesítményben. -
Bally
senior tag
-
Bally
senior tag
válasz
kamikaze boci #33 üzenetére
:DD :DD
Majd írjad ide a tapasztalatokat/eredményeket légyszives :U -
Bally
senior tag
válasz
kamikaze boci #31 üzenetére
A külsö táp csak egy adapter, és belül van egy 'nyák', ami leosztja a feszültségeket a megfelelőkre.
Abban a Cubid házban ilyen táp van, de semmi más, slim-cd is kell bele, ami szintén megdobja az árát.
Cserébe az egyik legkisebb komplett PC-t tudhatod magadénak :D -
Bally
senior tag
válasz
kamikaze boci #28 üzenetére
Akkor már csak az a baj, hogy nem lehet kapni :(
-
Bally
senior tag
válasz
kamikaze boci #25 üzenetére
Szerencsém nem volt még hozzá, de azt tudom, hogy nagyon drága :(
Esetleg epia házzal olyat adnak, és kb ~25e Ft (epia cubic, vagymi) -
Bally
senior tag
válasz
kamikaze boci #22 üzenetére
P3-hoz képest szerintem lassabb, de ezt nem tudom alátámasztani, csak tippelek :U
Én egy 85W-os Dtk-táppal használom kb 5*4*20cm, igaz csak egy csati van rajta, de mivel csak vinyót használok, ez nem jelent problémát.
TV-kimenet: S-video+rca, és annyit hozzátennék, hogy ennél szebb képet tv-n még nem láttam (hasonlítási alap: gf ti4200, Radeon9600) -
Bally
senior tag
1. Ezek elsősorban multimédiára valók
2. M10000-től felfelé sajnos eléggé melegszenek, és csak nagyon jól megtervezett passzív hűtés elegendő neki.
3. Routernek/tűzfalnak ugyanúgy jó, mint egy asztali gép, csak annak elég egy P1-es is, ami ugyanúgy megy passzívan, és olcsóbb is.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged