- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Aktív témák
-
Grafman
aktív tag
válasz
Mostly Harmless #27 üzenetére
Nem csoda, az 5x.xx driver sorozat csak az FX kártyákhoz van optimalizálva.
Miért rakja föl még mindíg mindenki akinek nem az van? -
engusz
veterán
válasz
Mostly Harmless #33 üzenetére
Nekem is esett vissza az eredményből, de nem 2000 pont! Bár ez egyáltalán nem biztos, hogy a mostani driver-től van.
-
Mostly Harmless
tag
válasz
Mostly Harmless #32 üzenetére
meg egy p4 2.4
-
inkab
aktív tag
válasz
Milyen kártyán/gépen?
-
Vajh' RtCW:ET PunkBuster crasht fixelték már...? :U
-
engusz
veterán
válasz
Milyen kártya?
-
engusz
veterán
-GeForce4 MX 440 and GeForce4 Ti 4400, Windows XP: Blue-screen crash during Battlefiel 1942 Desert Combat.
-GeForce 4 MX 440, Windows XP: Blue-screen crash in Flight Simulator 2004 when display settings selected during flight with 2x or Quincunx antialiasing enabled.
Ennyit találtam a driver leírásban a GeForce 4-ekre vonatkozóan. De sajnos ezek nem hoznak általános sebességnövekedést. Ergó felesleges felrakni a legújabb driver-eket. :( -
Mostly Harmless
tag
hehe... fölraktam... 2000 pontot esett vissza a 3dmark2k1... :O
-
Thom!
veterán
Sajnos az NV nálam egyidőre leírta magát...erről nincs mit beszélni
ha az FX 32biten számol akkor lassú
ha az NV ír rendes drivert ..(akkor mit bánom én)
9600XT vs. 5900XT árban is van különbség igaz pár ezer
másrészt DX9 egy nagy nulla az FX>ShaderMark 2.0 az XT 2-2.5×gyorsabb
AA/AF más kérdés, én azt veszem észre, ha csak az egyiket haszálja az ember, még elfogadható eredményeket produkálnak a kártyák -
faster
nagyúr
Igen, legalábbis ezt az infót hallottam róla. Nem is értem, hogyan kalkulálnak az nvidiánál, mert tudtommal ez egy teljesértékű FX5900 csökkentett órajellel (GPU:390, RAM:700), és a nagykerben az árlistában az 5700Ultránál netto 1100Ft-tal drágább.
Elég nagy a kavar , ráadásul az 5600XT-ból viszont 64bites és 128 bites is akad.
Remélem, nemsokára kijön egy jó kis digit-life-os teszt, és mindjárt tisztábban fogunk látni. -
engusz
veterán
Már ne is haragúdj, de a középkategóriában senkit nem érdekel, hogy mekkora FSAA és Aniso van! Vagy, hogy lassúl-e a kártya a bekapcsolások mellett?! Szvsz ezeknek a kártyáknak nincs akkora teljesítményük, hogy élvezhetően (akkár mindig bekapcsolva) használjuk ezeket a kép javító opciókat.
A felső kategória, na az más! Ott már számít!
De ameddig partiban van az FX 5700 a R9600 XT-vel addig igen ígéretesnek tűnik! -
HiperG
addikt
Na kiis vonom magam a vitából mert úgyse tervezek gépbővítést a következő 1 évben úgyhogy mind1 addig meg meglátom...
-
Thom!
veterán
[L]http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_53.03[/L]
Talán csalás lesz ez is????
5900XT tényleg ígéretes, de....... -
HiperG
addikt
Fx5700 ígéretes egy faxt...
THG (aki nV pártiként híresült el) normál tesztekben fej-fej melett van 9600 XT-vel ha meg adunk neki FSAA-t Anisot meg képminőségjavíócuccokat akkor megitn a Radeon húz el...
Arról nem is szólva hoy 48+áfáért már sima 9700 van... -
engusz
veterán
[L]http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_53.03[/L]
A GeForce 4-emmel nem nagyon reménykedem már. Nem hinném, hogy ezzel a családdal még foglalkoznak... :( -
Bandee83
csendes tag
Hát lejött. Kiváncsi vagyok rá...
-
Chapell
aktív tag
Végre normális képe lesz a HDTVmnek. :t
-
Sav
tag
Új ForceWare Csodának olvastam... :DDD
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest