- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
Ok, értem én.
De erre meg ismét csak azt tudom mondani, hogy bazidrága.
Ezt a passzív dolgot, meg azért még várjuk meg, mert nem vagyok én abban biztos, hogy passzívan ellehet egy ilyennel játszogatni.
200FSB-s eredmények nem rosszak, de oda már megint nem elég a passzív hűtés. -
.:T.H:.
aktív tag
Ismét csak azt tudom mondani hogy erre a procira is tudnék gondolni, ha nem szeretnék aktív hűtést mert pl a csendesség a szempont, de mégis szeretnék egy pár középszintű játékkal játszani ami a ''sima'' Deleron csacsijának duplájával jobb eséllyel történik(hasonló szinten mint a NW)-- És ez például egy alternatíva(rengeteg alternatíva lehetséges ezen a szinten, de lehet hogy vki ezt választaná)..
[link] 200-as fsb-ével elég jónak tűnik sima léggel..(tudom ez nem a 360-as, de hasonló) -
mycso
veterán
Kicsit kijavítalak
és jópár embernek megfelelő alternatíva lehet.. --> és jópár embernek megfelelő alternatíva lehetne, ha olcsó lenne!!!!
Nekem az a véleményem, hogy biztosan nem lesz egy rossz proci, mert ugye húzva a prescott CelD-kkel is ellehet lenni --> bár azokból is inkább a kisebb órajelűek a kedveltebbek /2.26, 2.4/ a tuningolhatóság miatt, de ezeket 8-10k körül meg lehet venni.
Ez meg eddig úgy néz ki, hogy 20k feletti ára lesz, tehát innentől kezdve értelmetlen az egész.
Ezt a procit kissé roszkor lépte meg az intel, mert ha még 20k alatt lehetne megvenni /16-17k/ az is kb egy 3000-3200+ árával vetekedne, ami szerintem még mindíg jobb alternatíva, bár majd ha lesznek tényleges teszteredmények majd akkor meglátjuk, hogy megéri-e. -
aktív tag
Nem azt mondtam hogy milyen tökéletes, csupán azt, hogy celeron d-hez képest a dupla-annyi gyorsítótár jól jön(az átlagos 256-oshoz képest) és jópár embernek megfelelő alternatíva lehet.. azért vettem core2duo-t, mert eljárt az előző konfigom felett az idő és kell a hobbimhoz is
A teszkós csóka meg vessen magára ha megveszi a rosszabbik alternatívát, miért nem fordul szakemberhez ilyen estben, vagymiért nem nyomoz a vásárolandó termék után(legjobb példa: ismerősöm akart venni egy telefont, mondom neki hogy kb milyen márkából milyen típusokat érdemes választani. Erre vett egy gagyifont, mert jól néz ki.. ''És miért merül le 2-3 nap alatt??'' Hát LOL..).
Mondjuk ha megnézed az oldalt amit belinkeltem akkor láthatod hogy milyen eredményeket produkál egy majd' ugyanilyen kaliberű procc..
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
hát elég jól hangzik ez a 3.46GHz ahoz, hogy aki nem ért hozzá ezt vegye. nem rosszak a marketingesek az Intelnél. de mivel ez tényleg csak marketing minek kell 512 cache bele? aki ilyet vesz úgyse nézi már ezt
[Szerkesztve] -
DNS_65
senior tag
-
DNS_65
senior tag
Jóvanna, ha tudja, ha nemtudja.
Azért azt te sem gondolod komolyan hogy egy P4 után downgardelnék egy fostalcsika celeronra
Mert az aztán mehet 4 GHz-en is (az sem segitene sokat rajta), nekem akkor sem kéne.
A HT az intel egyik vezető ficsörje, ezért is vettem ezt procit szemben A64-el.
Na meg mert alaplapot nem akartam cserélni.
Az tuti hogy a nw-magos cucctól nem lenne hűvösebb! -
_seth_
veterán
Nagyon jó kis proci lesz ez a tescos és coras gépekbe ahol a vásárló majd csak azt nézi, hogy az amd-s gép 2000 mhz-es ez pedig 3000 mhz felett van akkor egyértelmű, hogy melyiket veszi meg.... (tapasztalat.... amikor a 2500+ volt az amdnél a menő akkor szórták a 2 ghz-es cerkás gépeket és vették is....)
-
aktív tag
Igaz hogy ez ''csak'' 356 Deleron, de szép eredmények: [link]
-
aktív tag
Hát, az előző procim egy Northwood volt és annak sem volt kicsi hőfejlődése 130 nanón. Nincs összehasonlítási alapom, de vszínű hogy nem ''olyan'' túlzott a hőfejlődése az NW-hoz képest. Nem azt mondtam hogy gyorsabb, csupán azt hogy hasonló. A NW 3 utasításkészletéhez képest azért imho lehet hogy néhány program meghálálja a plusz utasításkészleteket..
-
mirrmur
aktív tag
Hát ez ugye az nem teljesen ígyvan. A hoszabb többlépcsős pipelineok miatt sokkal összetetteb a CPU illetve a belekerült plusz regiszterek és a rohadt nagy helyet elfoglaló cache miatt is eléggé szar a szivárgási áram indexe a Prescott/Cedar Mill alapú CPU-knak. Vagyis melegszik mint egy barom és az elágazásbecslő fejletteb mivolta ellenére is hasonló órajelen lasabb a szokványos feladatok végrehajtásában mint egy NW magos P4.
-
aktív tag
-
Misi 007
őstag
Jah csak ha valaki AMD ellenes (mint én és nem is tagadom) az akkor se fog AMD-t venni ha lehozzák neki a csillagokat az égről...
És igen én se ilyen procit vettem hanem E6700-t mert a pénztárcám megengedte és mert már jó ideje gyűjtögettem rá a tanulófizuból. -
Misi 007
őstag
Aki nem akar sokat költeni és nincsennek atomagy igényei annak tökéletes!
-
Joces
senior tag
nem rossz....
-
Senior tag
aktív tag
válasz
macilaci78 #16 üzenetére
Ez már 65 nm-es (Cedar Mill magops, ahogy a hírben is áll), nem melegszik vészesen. Egy olcsóbb fajta heatpipe rendszerű hűtő simán elviszi, pl. AC megoldásai 4-5e Ft-ért.
-
macilaci78
nagyúr
Hova nyaggatják még szegény verkát?
Azért mondjuk ebből is ki lehetne hozni kis tuninggal elég szép órajeleket... De hogy halk gépet hogy építesz belőle? Na, kíváncsi vagyok a tesztekre! -
-
Kiváncsi vagyok, hogy hogyan teljesít az én 3000/800/512-es Northwoodomhoz képest.
-
mycso
veterán
-
Male
nagyúr
Jaja, nagyon jól jön nekik, így már annyi van benne, mint egy Northwood P4-ben.
Janpotocki: A ''Celeron D 360 ezerdarabos rendelésre'' résznél én a 360 után tennék egy vesszőt... nemtom hogy nyelvtanilag kell e, de mivel a 360-at új sorba került, kicsit furán néz így ki, olyan hatású mintha 360000 darabos rendelésről lenne szó -
KrAt
veterán
Nemrossz nemrossz
-
Retekegér
MODERÁTOR
Mondjuk HT támogatással már egészen ''kellemes'' kis prockó lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged