- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:T.H:.
aktív tag
Ismét csak azt tudom mondani hogy erre a procira is tudnék gondolni, ha nem szeretnék aktív hűtést mert pl a csendesség a szempont, de mégis szeretnék egy pár középszintű játékkal játszani ami a ''sima'' Deleron csacsijának duplájával jobb eséllyel történik(hasonló szinten mint a NW)-- És ez például egy alternatíva(rengeteg alternatíva lehetséges ezen a szinten, de lehet hogy vki ezt választaná)..
[link] 200-as fsb-ével elég jónak tűnik sima léggel..(tudom ez nem a 360-as, de hasonló) -
aktív tag
Nem azt mondtam hogy milyen tökéletes, csupán azt, hogy celeron d-hez képest a dupla-annyi gyorsítótár jól jön(az átlagos 256-oshoz képest) és jópár embernek megfelelő alternatíva lehet.. azért vettem core2duo-t, mert eljárt az előző konfigom felett az idő és kell a hobbimhoz is
A teszkós csóka meg vessen magára ha megveszi a rosszabbik alternatívát, miért nem fordul szakemberhez ilyen estben, vagymiért nem nyomoz a vásárolandó termék után(legjobb példa: ismerősöm akart venni egy telefont, mondom neki hogy kb milyen márkából milyen típusokat érdemes választani. Erre vett egy gagyifont, mert jól néz ki.. ''És miért merül le 2-3 nap alatt??'' Hát LOL..).
Mondjuk ha megnézed az oldalt amit belinkeltem akkor láthatod hogy milyen eredményeket produkál egy majd' ugyanilyen kaliberű procc..
[Szerkesztve] -
aktív tag
Igaz hogy ez ''csak'' 356 Deleron, de szép eredmények: [link]
-
aktív tag
Hát, az előző procim egy Northwood volt és annak sem volt kicsi hőfejlődése 130 nanón. Nincs összehasonlítási alapom, de vszínű hogy nem ''olyan'' túlzott a hőfejlődése az NW-hoz képest. Nem azt mondtam hogy gyorsabb, csupán azt hogy hasonló. A NW 3 utasításkészletéhez képest azért imho lehet hogy néhány program meghálálja a plusz utasításkészleteket..
-
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-5930K
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest