- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
venember83 #13 üzenetére
Asztali gépekhez biztosan nem, ahhoz ugyanis több HT link kellene a prociba. Asztali prociknál viszont csak egy van, az meg ugye a chipset felé vezet.
piadex2: legfeljebb akkor lesz szűk keresztmeszet, ha 600MHz alá lassítod. (No mivan? Tegnap még nem volt érdemes AMD procit venni, azóta meg másról sem kérdezel.)
-
venember83
nagyúr
Ez a HTX interfesz idovel nem johet vidkartyak csatlakoztatasara? Ha nagyobb savszelesseget nyujt... Kerdes, nem megkovezni erte!!! De hulye vagyok ilyen oreg topikban kerdezni s varni, h valaki valaszoljon! Meg kene szokni, h nezzem meg a topic szuletesi datumat
[Szerkesztve] -
piadex2
senior tag
Mennyire lehet egy venice 3200+-nál kihasználni egy 1000MHz-es hypertransportot? (gáz az, ha csak 800-am van?)
-
Thom!
veterán
K8L-ben fog a technika valszeg megmutatkozni
[Szerkesztve] -
vedini
őstag
3.0 HT lessz majd am2-ben is 2007-ben, vagy egyelőre csak szerverekbe szánják?
-
erdoke
titán
''koprocesszorokban a jelek szerint nagy lehetőséget szánnak''
Itt a szerző meggondolta magát mondat közben, úgyhogy nem passzol a két fele. -
dokar
addikt
na ugye a 3.0-ás HT! én már két héttel ezelőtt megemlítettem itt az egyik topikban, hogy várható az érkezése. néhány kóbor oldalon már van utalás a HT 4.0-ra is.
-
törölt tag
Az intel inkább az AMD-t nem preferálja. Ez valamilyen szinten érthető is. Inkább tovább toldozgatja az FSB-jét, de úgyis kénytelen lesz ő is váltani valamire.
Annak idején a Cisco mintha ahhoz kötötte volna az intel chipek további alkalmazását, hogy az intel licencelje a Hyper Transport-ot. Kissé kiesett az számgépes életemből az ez utáni időszak, mi lett ennek a vége? -
L3zl13
nagyúr
Sirály cucc ez a HT. Igazából azt nem értem, hogyhogy nem mindenki ezt használja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest