- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
C^^
őstag
Nekem ezek a mobiltelefon formaju medialejatszok olyan piacos hatast tukroznek. Egyszeruen nem tudom komolyan venni, legyen az barmilyen marka. Persze ez csak az en velemenyem.
-
Lipton
őstag
Tudom, mi az ''szvsz'', csak nem sok értelme van annak, hogy ''nekem szvsz nem tetszik''.
-
ponti_ak
addikt
Ehh, Transcend-ék nem erőltették meg magukat ezzel a T-Sonic-csodával. Semmi újdonság nincs benne* ,és még csúnya is.
Szerintem is felesleges ennyi gomb, és egy rendes kijelzőt kaphatott volna, mert így a méret, a képarány és a a felbontás sem elegendő/megfelelő. Az egérmozi-rajongóknak persze ideig-óráig kikapcsolódást nyújthat egy elég nagy fókuszú nagyítóüveggel...
*A cikkben részletesen taglalt ''Voice Activate'' funkció pl. több éve megvan a komolyabb DAP-okban, és a Lyrics display sem mai találmány.
MOD: a fentiektől eltekintve az ára alapján versenyképes lehet, de szvsz ''csak egy a sok közül..''
[Szerkesztve] -
Lipton
őstag
Mi az, hogy ''nekem szvsz nem tetszik''?
-
o0tomy0o
tag
Én pl simán. Simpson család elnézegethető rajta, nem HD minőségben, de nem is a kép a fontos. Hamár weben böngészés telefonon úgy a filmnézés is kibírható... sok a gomb, egyszerű, jellegtelen kinézet...
-
Dufresne
addikt
Jójó, már van egy rakás ilyen lejátszó, ami videókat is megtud jeleníteni, de túl kicsit ezek a kijelzők még mindig.
Egy 3,5''-os PDA-n sem mondanám, hogy élvezhetően nézhető végig egy film, de az már elmegy, de ezek a kis mütyürkék...hát nemtudom.
Amúgy aranyos, meg jópofa, meg designos is, csak sztem felesleges, nemtudom hányan néznek képeket és videókat ezeken a lejátszókon. -
Zull
senior tag
nekem meg nem is kellenenek a kep/video nezegeto funkciok, valahogy feleslegesnek erzem oket. arban jo lesz a kicsike, sikeret az fogja befolyasolni h h fog szolni.
-
macilaci78
nagyúr
Tényleg okos dolgokat tud, de nekem szvsz nem tetszik és olvasgáshoz, mozgó/állókép nézegetéséhez a kijelző is csekélyke.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest