- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSanya
tag
válasz
Jim Tonic #92 üzenetére
Azt hozzászámoltad, hogy Németországban csak 19% az ÁFA?
Esetleg azt is érdemes lenne beleszámolni, hogy az innovatek online shopban valószínűleg nincsenek plusz szállítási költségek sem, amit a cégnek kell beépíteni az árba (itt nem a postaköltségre gondolok)...
Egyébként tény, hogy van olyan termék, aminél nagy az árkülönbség. Mondjuk ezt nem csodálnád, ha tudnád a viszonteladói árakat.
más, nem neked:
Igen nagyon sok probléma van a vízhűtéssel, főleg akkor, ha nem rendeltetésszerűen használják.
pl minden alkatrész mellett ott van (innovatek), hogy csak innovaProtecttel használd, ennek ellenére alkoholt töltenek bele, és csoda, hogy a plexi szétreped... meg nekiáll szivárogni?
Én rendszeresen cipelem a gépem, végig a Thököly úton, eddig még semmi probléma sem volt (lassan másfél év alatt)... Ja de igen... cserélni kellett a kocsi futóművében valamit...
Beépíthetőség: egyedül a konvekt-o-matic (legkisebb) van a ház oldalán kívül, meg van 2 venti a házban: 1 a nexus tápban, 1 a Single radin. Ez utóbbi alig megy, akkor is 4V-on, mert csak akkor kapcsol be, ha a víz felmelegszik... Így 38-40 fokos a proci (EQ II alatt), amit valószínűleg léghűtéssel is el lehet érni, csak nem ilyen hang mellett. Nem tudnám megszámolni hány ember csodálkozott már el, amikor nekiálltam az általuk kikapcsoltnak vélt gépen számlát írni
A gépben ezek vannak vízhűtve: 2600+ barton, 9800pro@xt, + 1 vinyó
[Szerkesztve] -
dokesz007
aktív tag
válasz
Jim Tonic #98 üzenetére
Hm, és ezek az értékek game után voltak vagy ''idle'' netezés közben, bár szerintem most butát kérdeztem!!!
Akkor zsír dolog ez,bár a fent írt konfigot letöltésnél kéne vinnie, mert nappal dobnék alá egy 12cm-ventit game alatt és hali....Úgy mindent elvinne szerintem....
Hogy érted h a cpu blokk nem elég jó, mindenhol (amit olvastam) agyon dícsérték h milyen jó!!!!
[Szerkesztve] -
Füly
aktív tag
-
Füly
aktív tag
válasz
Jim Tonic #92 üzenetére
240 az euro?nem tom akkor eléggé leeset az ára egy hét alatt mer elöző héten még 252 volt (tudom mert mentünk sielni)
szerintem azért a postaköltség nem lehet olyan kevés mert gondolom sulyra vagy méretre megy és monjuk nem könnyűek ezek a cuccok meg azért van egy pár cuc ami nem is kicsi,szal ha összeszámoljuk akkor ott vagyunk hogy itthon is meglehet simán venni akkor meg mér adjam külföldi boltnak a piizt
a blokkok meg pl drágábbak voltak ezek lehet hogy olcsobbak de ha az egyik drága a másik meg olcsobb akkor megint egál van szal szvsz teljessen mind1 hogy külfdöldről rendelem meg vagy itthon elmegyek a boltba azt megveszem...itthon legalább megis nézhetem hogy mit veszek megfogom télleg jo és tuti hogy nem selejt.
egyébként a kövi hozzá szolásomba irtam már hogy bocccs nem tom hogy láttad-é
egyébként Peace
[Szerkesztve] -
dokesz007
aktív tag
válasz
Jim Tonic #93 üzenetére
Vajon ez a hőtő megbirkózik egy AMD 64 3400+ és egy X800Xl alkatrészekből összeálított géppel????
Ha ezt tudja akkor mindent tud, írják h a pumpája kissé hangos, ez kb mit jelent, nem hallottam még vízhűtést dolgozni, így foggalmam sincs....
Láttam neked van, te mit hűtesz vele, esetleg még 1 vinyó+NB elbír, vagy akkor már forr benne a víz???? -
Füly
aktív tag
válasz
Jim Tonic #89 üzenetére
Joh boccs mind1 én közben meg mérges lettem lol
egyébként nézd meg télleg majdnem egy árban vannak.
Nem ismerem annyira hogy itthon hol lehet ilyen cuccoakt kapni mert anno amikor én vettem külföldről hoztam mert akkor itthon még nem igen halottam vízhűtésről...
szal boccs mégegyszer közben itt bemérgesedttem -
Füly
aktív tag
válasz
Jim Tonic #87 üzenetére
Monjunk nem tom mi a botomért szólsz le de monjuk ha már igy mondtad akkor mondom megnézem hogy milyenek az árak...
XXFLOW blokk: azon a helyen amit te mondtál: 58.90Euro..260na számolva ez 15xxx forint...azon a helyen amit én mondtam ez a blokk 14000
innovaCOOL rev4 ott 49.90Euro ami 129xx itt ahol én mondtam 9500...
A graph o matic az 38.90Euro ami forintba 10000forint..itt amin én mondtam 11000 viszont akinti árra még rá jön a 15%Merhverstauer vagy hogy irják meg a posrtaköltség ha nem tud kimenni érte..Jah igen azok az árak amiket én az itteni boltra irtam azok bruttok
de monjuk van még ilyen hogy:
Innova single radi: árszámitva: 132xx itthon 15K brutto..
szal full ugyan olyanok az árak egyáltalán nem drága bolt... -
Apophis
őstag
válasz
Jim Tonic #67 üzenetére
Nekem nem is, mert minek? De láttam már párat, és hangosabb volt mind, mint az én kommersz gépemé. Nem ócska cuccok voltak pedig.
Örülj, hogy neked nem, havernak a tuti szuper-záródó safety lock ellenére is kifolyt, szegény alaplap bánta.
Szállítás: a vízhűtéses rendszerek egy részét le kell ''engedni'', mielőtt szállítod a gépet. Macerás.
Nem egy jó hűtés tesztjében olvasta, hogy a pumpát minden alkalommal be kell dugni, használat után kihúzni. Bár ez inkább kisebb/kezdőbb rendszerekre igaz.
Ráfizetek 40 rugót, cserébe a proci terhelve 5 fokkal hűvösebb lesz, ez nekem valahogyan nem tűnik gazdaságosnak. Ha van pénz, kétségtelenül tuningra megéri, de sima játékgéphez én maradnék a heatpipnál.
Vitázni meg én se akarok, ha neked bevált, használd egészséggel, de szvsz átlag felhasználónak nagyon nem éri meg.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
válasz
Jim Tonic #64 üzenetére
Egy ventis tuningrendszer elbírja, de a Zalman tuti nem. Kevés a hőleadófelület. Ilyen VGA passzívan tényleg nem megy, de mondjuk OP1-el már igen, ami gyengébb fokozatos elég halk. A chipsetre kell egy bitang borda, és szvsz elbírja az az NForce 4-et is, én sehol nem olvastam, hogy mindenképp kell rá venti.
Problémák: ha kifolyik, szállítás, gyenge ár-teljesítmény mutató, ha hatékony alig (vagy nem) halkabb egy jó léghűtésnél, esetleges üzemeltetési kellemetlenségek (pumpán nincs kapcsoló).
Most 100-120 körül van, és eddig jókat hallottam a teljesítményéről (persze nem high-end játékgép kell bele).
A víz szerintem nem a halkítás, hanem elsősorban a tuning eszköze. -
Apophis
őstag
válasz
Jim Tonic #57 üzenetére
A VGA az egyetlen, ami még termel zajt, az meg tényleg megy passzívan rendszerhűtővel. A chipset passzív, a táp meg olyan, amilyenre pénzed van, hiába van vízhűtésed, ha a tápventi zúg. Hatékony vízhűtéseken meg mindíg van venti, ami a pumpával és rendszerventivel együtt már generál annyi zajt, mint egy heatpipe-os venti. És akkor nem beszéltem a többszörös árról és rengeteg problémáról a vízzel kapcsolatban.
És ott van faster ötlete, gyakorlatban a Zalman serverháza, ami teljesen passzív heatpipe cucc, össz 1 db. rendszerhűtő kell bele, és mindössze kétszer annyi, mint egy jobb vízhűtés.
Egyébként ha a Zalman Reseratorba bekötöd a GPU-t is, még gyengébben teljesít, szvsz egy húzott Prescott+X800 XT rendszert már bőven nem bír el.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Formula-1
- Once Human
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- Eladó Be Quiet! PURE BASE 500 WHITE ház
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest