- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füly
aktív tag
Juj nagyon szivás.
Nekem régen amikor még magam csináltam vízhűtést (ilyen is volt) akkor a blokkomat nagyon meghuztam elengedett a blokk és kiömlött a viz...funny mi?
A pumpa az zizegne de gumibakokon van igy az is szinte hangtalan vagy is vmennyi van de az már télleg nem zavaró csak ha odateszem a kezem szintű -
Integra
titán
te most olyan dologban folytatsz megint keresztesháborút aminek tényleg semmi értelme...
a vízhűtés a mai technológiával teljesen jó és megbízható. és rohadt hatékony.
itt most magáról a hűtésről van szó.
az, hogy neked macerás a szállítása, ez a te egyéni bajod.
ha pedig csak 5 fokkal hűtené jobban le a rendszereket, akkor valszeg nem használná senki sem... -
Mind1, nem vitázom veled, valószínűleg nem volt víz a gépedben, nincs összhasonlítási alapod.
A víz nem folyik ki sehová. Soha nem is folyt ki. Ezt leszögezem neked.
Szállítás? Hová?
Pumpákhoz van automata kapcsoló.
A gyenge ár/teljesítmény mutatóra végképp nem tudok mit mutatni. Te pont a Zalman házat dícséred, ami 2x olyan drága, fele olyan hatékony...
[Szerkesztve] -
De elbír. Nem a torony a kérdés. Hanem a blokkok. Ha a Zalman toronyhoz veszel innovetek vagy aquaGR blokkokat, nem lesz gondod.
Húzott X800XT-vel heatpipe is ugyanannyira nehezen boldogul, passzívan tutira nem, a víz meg bármikor.
A passzív NB ma már nem igaz, NF4 óta biztosan nem.
Milyen problémák vannak a vízzel?
zalman paszív háza 250 rugó (vagy már lement???), az nem 2x annyi, és annak aztán végképp megvan a vége.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Hát én nem tudom a heatpipe mire képes, de pl. nézd meg a radikalmodos cikkben ezt a Sonic Towert. Csoda, hogy nem töri el az alaplapot. Jó a heatpipe, de valahogy másképp kéne megoldani a hűtést. Ha a bordákat valahogy a ház hátuljához vagy oldalához kellene rögzíteni, és nem a zárt térben lennének, még tán tetszene is, de így...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest