- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füly
aktív tag
válasz
dokesz007 #118 üzenetére
hát ez jo kérdés hogy betehetd e a 12Vosat azt tuti nem mert annak kivül van az áram csatija de szvsz a 230as is szárazon szeret üzemelni..a szinte hangtalan azt jelenti hogy én amikor 5v-ot adtam a ventiknek akkor nulla hangjuk volt de ha a venti elé tezsed a füled akkor biztos hallod csak akkor bedarálja a füled és az nem jo.Most nem 5v-ot adok nekik mer nem zalman a venti szabályzom hanem TT de igyis nagyon de télleg nagyon halkak leszabályozva.5v-os megáldás full jo sokan csinálják pl Sefter is meg én is azt csináltam
-
Füly
aktív tag
válasz
dokesz007 #110 üzenetére
nah akkor amit én ajánlanék:
XX-Flow blokk 14K
Lefogató a64hez: 4750
Radiátor: (több féle lehet pénzes tárcához mérten) Innova single Radi: 15K (ha esetleg gondolod később vehecc bele mégeggyet vagy most élből veszel egy Innova Dual radit 23Kért vagy passszivat ennek nézz utána tesztekben melyik milyen
Csövek: nem tom van uvaktiv meg szines nem tom milyet akarszegy árban vannak 700Ft métere
Innovatek adalék hogy tuti ne legyen vizkő meg mitomén mire jo még 1750
Vidikaridra: vehed csak a GPU-ra Graph-o-mtaicot 11Kért vagy nem tom hogy jo e az x800xl re de elvileg igen olyat ami lefedi a memokat is 26.5Kért
Pumpa: lehet 230W-os vagy 12V-rol üzemelű enek függvényében 11K vagy 20K
Pár csatlakozo se árt hogy összekösd a dolgokat monjuk max kell kettő mert elvileg minden alktrészen van ez plussz 2K
szal ha a minimumot számolom akkor az XX-Flow blokk,230W-os pumpa,Graph-o-matic,SingleRadi,csövek,rögzités,lefogató,innoivaprotect,és 1.5L deszt viz (100ft) igy: 62K jön ki ez brutto (mer brutto árak azok amiket irtam) ez igy egy alap cucc,de azért kérdezgesd meg aboltban hogy ez igy jo mer lehet hogy hülyeségeket irogattam,aztán ha másik radi vagy cpu blokk kell esetleg csicsázod akkor változik az ára ugye
Nah most akkor átlehet nyálazni hogy nem irtam-e tul sok hülyeséget
Mondom a boltban minden féleképpen okosodj még de szerintem ez igy müködne
jah hogy honnan néztem az árakat? www.vizhutes.com de Jim Tonic kollégával már tárgyaltuk az előbb () hogy azért nézz körbe hátha van olcsobban meg monjuk www.watercooling.de számolgass váltogasd az eurot meg a postát számold sok sikert,remélem tudtam segíteni
[Szerkesztve] -
Füly
aktív tag
válasz
dokesz007 #108 üzenetére
Sajna erről nem tok mit mondani mert zalmim nem volt, nagy hülyeséget nem akarok róla mondani
egyébkénnt gondolom sokan mondták már neked de nem kell félni tőledha tudnád hogy mien gépben használtam elöször
akkoriban nagyon ütősnek számitott..most sincs rossz monjuk de most nem ez számit a ''csúcs''nak..vagyis az intel nél ez de mástészta.
Szal ha veszel egy jo rendszert akkor nincs gond vele..ált. az ilyen sufni tunninggal szokot gond lenni (nem akarok megsérteni senkit nagyon jól meglehet csinálni sufnitunninggal is),de ha van pénzed mindenféleképpen megéri kiprobálni,nekem bejött
-
Füly
aktív tag
válasz
dokesz007 #106 üzenetére
szerintem azzal hogy innovatek
az innovatek vízhűtésre van specializálodva nem véletlenül a szlogenjük: Gods of Coolness
monjuk az hozzá tartozik hogy néha drégébb mint a rivális gyártók cucca de ugye a minőségnek ára van(irdatlan közhely, boccs)
szerintem az XX-Flow az egyiuk legjobb blokk full réz az alja meg belseje is. igaz nem igazán láttam még ilyen giga tesztet amiben a legjobbakat összehasonlítják,de ha átmész a Vízhűtés totyikba ott az egyik srácnak hála most készül egy mini teszt amiben benne lesz az innova XX-Flow is,kiváncsian várom
[Szerkesztve] -
válasz
dokesz007 #94 üzenetére
2800+@3200+ barton + NB + 9800pro@xt volt vele hűtve, úgy voltam 49-52 fokos vízzel.
Ebből a barton és a 9800 pro piszokul fűtött. Mégsem volt gondom.Nem a vízhűtés által megszokott 3x-4x°C, viszont még mindig nincs zaj. No venti.
Most csak egy A64-et tart 38°C-on, mert új cpu és nb blokkok kellenek. Lehetne ez jobb is, csak a Zalman CPU blokkja nem elég jó. Egy XX-flow sokat dobna rajta.
Vinyókat nem hűtök, a samsungok nem igénylik.
Egyszer forrósodtam túl, de az az én hibám volt. Nem volt jó minőségű a hűtőfolyadék, és bevízkövesedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- BestBuy topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Silverstone st1200-pts tépegység
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- be quiet! Dark Power Pro 12 1200W TITANIUM - Garancia 2032
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest