Aktív témák
-
Dworkyll
tag
Re pöcök:
szvsz minden ilyen tipusú beviteli eszköz alaptesztje a pasziánsz. Próbáltad már pöcökkel? :D). Vagy mint a notebookoknál sincs már mindenre mindig szükség, nem kell a billentyűzetet sem cipelned. Öt éve dogozok notebookon, de még mindig van füzetem. Egy tablet, lehet kiváltaná.
Re: kézírásfelismerés
Én csak a Compaq tabletjét próbáltam, és dobtam tőle egy hátast. Igaz csak angolul ért, de azon nagyon. -
Den
veterán
Hát nem tudom, én a pöcköt nem tudtam megszokni. A tapipad megváltás volt utána, pláne hogy az tökéletesen helyettesíti a gombokat is. Ráadásul az ibm féle megoldásban rossz helyen vannak a gombok, ha pl meg fogsz valamit és húzni akarod az rémálom egy kézzel. Amúgy amenyibe kerül egy thinkpad, lehetne nagyvonalú az ibm és tehetne rá a csikló mellé tapipadot is, asszem a dell gépeken van mindkettő.
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen házat vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest