Aktív témák
-
DcsabaS
senior tag
Kedves (#79) LordX!
Először is gratula a 4-eshez!
Más. Már többször gondolkoztam, hogy a hosszal kapcsolatban mi lenne a jó. Idővel valószínűleg a saját szerveremen fogom elhelyezni a nagyobb lélegzetű dolgokat és akkor csak oda kell linkelnem.
Mindenesetre, amíg a BME-n okítottam mérnökfizikusokat (STM-re), folyton szembesültem vele, hogy a jegyzetekből és az előadásokból a diákok valahogy mennyire nem tudnak kiolvasni bizonyos alapvető fontosságú összefüggéseket. Talán azért, mert túl nagy a tananyag mennyisége, és a kevésbé lényeges dolgok valósággal elárasztják (elfedik) a fontosabbakat. -
Power
senior tag
''Csak én látom, hogy nem értetted meg, hogy mit írt DcsabaS? Nézd meg kicsit jobban!''
Pontosan értem, de attól még blödli.
''Akkor hogyan lehet valami 2x gyorsabb kb. azonos órajelen? Nem kell akkor egy órajel alatt több dolgot csinálnia?''
Ez már megint mire? Egy szót sem írtam erről, de sebaj.
Akkor hogyan lehet valaki 2x kövérebb kb. azonos típusban? Nem kell akkor többet ennie? :))
''A különféle architektúrák közötti hatékonyságbeli különbség inkább az általános célú CPU-k, kontra speciális CPU-k jön elő''
''Csak hiszed.''
''Huhh, nem nagy egy kicsit a képed...? ''
Ha neked ebből ez jön le, akkor... :O :O :O
Aktív témák
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest