Új hozzászólás Aktív témák
-
GeorgeBerger
tag
Olyan négy éve olvashattam, hogy az UT2003-ban milyen szintű füstmegjelenítés lesz.
Azt hiszem, úgy szólt: a patak partján füstölög a roncs, az egész visszatükröződik a vízen, majd jön egy rakéta, átmegy a füstön, összekavarja, majd a füst szép lassan visszagomolyog, mindez természetesen tükröződik a vízen.
Még ma is ez a téma, négy év után? -
GeorgeBerger
tag
Ezt értem.
De.. Tényleg olyan nagy szükség van a fizika ilyen szintű leutánzására? Gondoljatok már bele, hogy a hype-on kívül mit fog ez jelenteni. Máshogy gurul le a kanna a pléjer mellett, amikor felfelé megy a domboldalon, oszt lő? Vagy máshogy csapódik a farakásnak a versenyautó? Sok hűhó semmiért. -
GeorgeBerger
tag
Én ebben összeesküvést vélek felfedezni.
Elképesztő grafikánál tartanak, hosszú évek során át ''versenyeztek'' egymással a gyártók, egyre jöttek az újabb, gyorsabb, szebb, jobb VGA generációk, amiket meg is vettek szépen a ''hardcore'' (hogy szalonképes maradjak) júzerek.
Most találtak egy területet, ahol az eddigi, felmagasztalt és csodálatos VGA-k hirtelen ''nagyon lassúnak'' találtatnak.
Innentől évekig lehet abból élni, hogy egyre gyorsabb VGA-kat adunk el a hardcore magnak ismét.
Aki ezek után ''tartja a fejlődés ütemét'', az marha. -
GeorgeBerger
tag
Ezeket a címeket mikor és ki találja ki?
Jól mutat papíron? Mi? A 3 irgalmatlan méretű videokártya egymás fölött?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nintendo Wii U
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest