- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
Ich gratuliere DIR! Obwohl ich was du gesagt hast noch nicht gefunden habe, aber keine Sorge... das Leben ist nur so...!
1szóval gratula, jól olvasol a sorok közt. Eddig abban a hitben éltem, hogy sejtem már a ''dojcsot'', de be kell látnom, ha +feszülök, akkor sem tudom másképp értelmezni az értékesítési és marketing alelnök szavait.
Ugyanakkor remélem NEM ez lesz a trend, mint ahogyan a jövőt ÖK látják.
Na csákó, most lelépek. -
Juliuska
senior tag
Nekem + tök sötét lett itt minden! A gyártók kb. a nagy átlagnak szánt deszkáit u. csak hasonló árakon kínálgatják (jó azt aláírom, hogy nem ilyen széles specifikációkkal)
Még 1 apróság, ha valaki deszkáért megy a boltba, vajh' melyikre fog szívesebben rápislantani (tudod miért: +bízhatóság, BIOSZ, stb.)? Egy ASUS-ra egy ABIT-ra, esetleg egy GIGABYTE-ra hasonló árrral...?
Asus P4PE-FULL Asus P4B266-SE Asus P4S-X
33077Ft +ÁFA 15811Ft +ÁFA 15229Ft +ÁFA
Abit NF7 Gigabyte 8ST800 Chaintech 9VJL2-VIA
23086Ft +ÁFA 16102Ft +ÁFA 20079Ft +ÁFA
Chaintech 9EJS1-845PE Chaintech 9EJL2-845PE ....és még sok más....
35405Ft +ÁFA 28033Ft +ÁFA ..................
Nehogy 1/2-re értse valaki, de amennyiben a ''széles tömeg'' a célterület, úgy leginkább azt az árak/funkciók döntik el... a funkciókkal a cikk szerint tuti nincs gond! ÉÉÉs az árak ?? Biztos az, hogy úgy fog érte kapkodni az átlag vásárló, ahogy azt a marketing alelnök mondta...? -
Juliuska
senior tag
Néha tényleg örülnék, ha valaki felhomályosítana arról, ha a ''marketing alelnöke elmondta: ''az MN31N-t a Shuttle a tömegpiacra szánta'''', akkor mégis mi szükség van a deszkába integrált gf-re? Nem lehetett volna ezt ''kifelejteni'' és még olcsóbbá tenni attól a 27 és 1/2-ropitól???
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest